ΜΠΑΣΚΕΤ

Γ. Αγγέλου: «Η ομάδα έχει μέταλλο, με αυτόν τον κόσμο δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα»

Ο Γιώργος Αγγέλου μίλησε για τις δυνατότητες του Άρη και στο πως οι παίκτες πρέπει να πιστέψουν περισσότερο στους εαυτούς, ενώ στάθηκε και στην συμπαράσταση του κόσμου.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με 300+ ειδικά στοιχήματα σε κάθε αγώνα του Άρη!

Ο 24χρονος γκαρντ είπε αρχικά για τις αποβολές των δύο προπονητών και πως επηρέασε αυτό το παιχνίδι: «Ήταν μια πρωτόγνωρη κατάσταση για μένα, δεν είχα ξαναβρεθεί σε αντίστοιχο παιχνίδι. Πιστεύω αυτό μας ένωσε ακόμα περισσότερο και όπως αποδείχθηκε από το παιχνίδι ήμασταν ικανοί να γυρίσουμε από μεγάλες διαφορές. Αυτό έδειξε πόσο καλή χημεία έχουμε , γιατί χωρίς τον προπονητή μας ήμασταν διατεθειμένοι να παλέψουμε απέναντι σε μία τόσο καλή ομάδα.

Για το ότι έφτασε κοντά στην ανατροπή ο Άρης μειώνοντας ως τους 5 πόντους: «Σε εκείνα τα σημεία χάσαμε εύκολα καλάθια από κάτω. Αν είχαμε λίγη περισσότερη συγκέντρωση και μαζί με τις βολές, θα είχαμε μια καλύτερη τύχη. Δώσαμε όμως το 100% απέναντι στον πρωταθλητή και τον κοιτάξαμε στα μάτια».

Για το αν θα έχει διάρκεια ο Άρης: «Είναι ακόμα πολύ νωρίς, αυτή η ομάδα έχει πολύ καλό μέταλλο. Δεν υπάρχει κάποια φόρμουλα, αλλά πρέπει να το πιστέψουμε ότι είμαστε καλή ομάδα. Είμαστε μια νέα ομάδα και όσο περνάει ο καιρός θα γινόμαστε όλο και καλύτεροι».

Για τον κόσμο: «Δεν έχω ξαναζήσει κάτι τέτοιο. Ήταν τρομερή η ατμόσφαιρα. Με αυτόν τον κόσμο δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα».

Για τα διπλά παιχνίδια σε Ελλάδα και Ευρώπη: «Η προπόνηση και η φιλοσοφία αυτής της ομάδας είναι βασισμένη στο να έχουν οι παίκτες ενεργεία κάθε μέρα και να είναι έτοιμοι να ανταποκριθούν σε όλα τα παιχνίδια. Σήμερα και εγώ και ο Σλαφτσακης και ο Χρηστίδης, οι παίκτες από τη θέση 9 έως το 12 δηλαδή μπήκαμε και βοηθήσαμε. Η ομάδα έχει βάθος με 12 έτοιμους παίκτες και πιστεύω δε θα έχουμε κανένα πρόβλημα με τα διπλά παιχνίδια».

To Top