Δάκρυσε ο Γιαννάκης! Ζήτησε από τους παίκτες της Λιμόζ να κάτσουν… προσοχή!

Απίστευτη σκηνή κατά την είσοδο των… υπερπρωταθλητών του Άρη, των συμπαικτών του Νίκου Γκάλη. Πρώτος βγήκε ο Παναγιώτης Γιαννάκης, ο “δράκος” του ελληνικού μπάσκετ και ακολούθησαν οι Λυπηρίδης, Μισούνοφ, Φιλίππου, Ρωμανίδης Κοκολάκης και άλλοι παίκτες που ήταν στην ομάδα που σάρωνε τους τίτλους δημιουργώντας τη μεγάλη “αυτοκρατορία”!

Ο Παναγιώτης Γιαννάκης όταν πήρε τον λόγο, λύγισε από τη συναισθηματική φόρτιση. Φανερά συγκινημένος, προσπάθησε να πει δυο κουβέντες. Βούρκωσε, τα μάτια του πλημμύρισαν με δάκρυα συγκίνησης, ομολογώντας ότι “έχω ανατριχιάσει” ενώ απευθυνόμενος στον κόσμο είπε ότι “ο Άρης μπορεί να επιστρέψει στην κορυφή, είστε η ελπίδα του συλλόγου” με αποτέλεσμα να “γκρεμιστεί” το Παλέ!

Αίσθηση έκανε η σκηνή που βγήκε ο Νίκος Γκάλης. Ο Γιαννάκης γύρισε προς τους παίκτες της Λιμόζ και τους ζήτησε να κάτσουν σε στάση προσοχής τιμώντας τον μεγάλο άσο! Όπως κι έγινε! Λίγη ώρα, αργότερα, ο Γιαννάκης ζήτησε από την σύζυγο και την κόρη του Γκάλη να βρεθούν δίπλα του, στο παρκέ. Όλοι σαν μια οικογένεια…

To Top