Δάρλας: “Πιόνι δεν έγινα και δεν θα γίνω ποτέ, ήρθα για να παίξω μπάλα”

Ο Φίλιππος Δάρλας αποτέλεσε παρελθόν από τον Άρη πριν καν γίνει… παρόν, εξηγώντας στα ερτζιανά της πόλης τον λόγο για τον οποίο αποχώρησε από τους “κίτρινους”.

Αναλυτικά όσα είπε στο “Αθλ. Μετρόπολις”:

Για την απόφαση του να αποχωρήσει από τον Άρη: “Είχα συμφωνήσει με τον κ. Γαλανό μετά από εισήγηση φυσικά και του προπονητή. Αφού άλλαξαν τα δεδομένα μετά από αρκετές μέρες είναι η αλήθειας ο εκπρόσωπος μου μίλησε με κ. Καλαϊτζίδη όπου και ειπώθηκε ότι δεν είναι διατεθειμένοι να με πληρώσουν.Έριξαν το μπαλάκι στον κ. Γαλανό, βάση αυτού που είχε πει σε μία συνέντευξη ότι θα με πλήρωνε ο ίδιος.Μου ζήτησαν να βγω δημόσια στο ραδιόφωνο να πω ότι δεν με πληρώνει ο κ. Γαλανός και έπειτα να διαπραγματευτώ μαζί με τη νέα διοίκηση”.

“Θα σας πω ένα πράγμα. Στα όσα χρόνια πορείας μου στα γήπεδα πρώτη φορά με έβαλε κάποιος να εξυπηρετήσω προσωπικά του συμφέροντα λόγω προσωπικής εμπάθειας. Πιόνι δεν έγινα και δεν θα γίνω ποτέ για τον κ. Καλαϊτζίδη. Είναι σεβαστό να μην με θέλει αγωνιστικά αλλά από τη στιγμή που μου ζήτησε κάτι τέτοιο κάτι άλλο συμβαίνει. Ήθελαν να παίξουν παιχνίδια, αλλά εγώ δεν μπορώ και δεν θέλω να το κάνω”.

Για το ποια ήταν η αντίδραση του Κάμπος και αν προσπάθησε να παρέμβει στην απόφαση του αυτή: “Με ρώτησε γιατί φεύγω. Του εξήγησα τον λόγο αλλά δεν μπορούσε να κάνει κάτι. Ήθελε να μείνω. Ήμουν επιλογή δική του. Του εξήγησα ότι μετά από τη συνάντηση με την διοίκηση και όσα μου είπαν δεν μπορώ να συνεχίσω στην ομάδα. Προσφέρθηκε να μιλήσει με την διοίκηση αλλά απ΄ότι γνωρίζω δεν υπήρχε ανταπόκριση κι εγώ δεν μπορούσα να περιμένω. Αν ήθελαν να παραμείνω θα υπήρχε και διαφορετικός τρόπος προσέγγισης. Όπως το έκαναν ήταν λάθος και προσβλητικό για εμένα. Ήρθα για να παίξω ποδόσφαιρο και όχι να κάνω πολιτική”.

Για τον Γιώργο Γαλανό: “Μόλις μαθεύτηκε ο κ. Γαλανός αμέσως με πήρε τηλέφωνο και μου ζήτησε ένα ραντεβού μαζί μου. Με το ιδιωτικό συμφωνητικό που υπογράψαμε μου ζήτησε να παραμείνω στον Άρη και θα με πλήρωνε αυτός.Αυτό έγινε πριν δύο μέρες. Υπάρχει όμως και αξιοπρέπεια. Δεν γίνεται να πληρωθώ από κάποιον και να πάρω όλα τα λεφτά μπροστά από την στιγμή που δεν είναι στην διοίκηση.Άσχετα αν συμφώνησα μαζί του. Τον σέβομαι απόλυτα γα΄τι τήρησε την συμφωνία που είχαμε”.

Γι το πως έζησε τον τον Άρη: “Στην ομάδα υπάρχει ένα παρά πολύ καλό κλίμα.Πολλά νέα παιδιά με πολλές προοπτικές.Δεν έπρεπε καν να βρίσκεται στη Γ΄Εθνική, έπρεπε να πρωταγωνιστεί ο Άρης στη Σούπερ Λιγκ.Όλο αυτό που υπάρχει και με τον κ.Τοπαλίδη που ήταν πριν όλα ήταν εξαιρετικά. Πολύ καλά παιδιά και εξαιρετικό κλίμα”.

Για το αν πιστεύει ότι πλέον θα υπάρξουν αλλαγές μετά τις αλλαγές στο τεχνικό τιμ: “Όλο το τιμ έχει αποχωρήσει. Δεν ξέρω τι θα γίνει στη συνέχεια. Εύχομαι να πάνε όλα κατ΄ευχήν. Όποιος βρίσκεται στον Άρη το πρώτο του μέλημα πρέπει να είναι να ανέβει η ομάδα στη Φούτμπολ Λιγκ”.

Για το αν έχει μέλλον ο Κάμπος στην ομάδα: “Δεν το γνωρίζω. Με τα αποτελέσματα του αξίζει. Άλλα βλέπω κάτι άλλο και δεν είμαι μόνο εγώ, αλλά κι άλλος κόσμος. Θα είναι κακό για την ομάδα αν φύγει. Αυτός την έχτισε και έδωσε την ψυχολογία να κερδίζουν κάθε παιχνίδι”.

Για το αν χρειάζονται μεταγραφές: “Σίγουρα χρειάζονται οι έμπειροι παίκτες για να πλαισιώσουν τα νέα παιδιά και να επιτευχθεί η άνοδος”.

Τι κρατάει από τον Άρη: “Μου φέρθηκαν όλοι άψογα στις 40 μέρες που ήμουν εδώ. Να ευχαριστήσω τον Κάμπος και τον κ Τοπαλίδη για την άψογη συνεργασία που είχαμε. Και τον κ. Γαλανό που ήταν κύριος απέναντι μου.Ευτυχώς είχα να κάνω με ανθρώπους που μιλούσαμε αντρίκια…”.

 

 

 

 

 

To Top