ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Δέκα μέρες εκτός ο Τόνσο, επέστρεψε ο Μαρτίνες, ατομικό ο Ντουάρτε

 Εκτός προπονήσεων για δέκα μέρες θα μείνει ο Μάρτιν Τόνσο, ο οποίος υπέστη διάταση στο δεξιό γαστροκνήμιο. Επέστρεψε ο Μαρτίνες, ατομικό ο Ντουάρτε.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με εκατοντάδες στοιχήματα & επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ!

Αυτό σημαίνει πως ο Τόνσο θα απουσιάσει σίγουρα από τον αγώνα με την ΑΕΚ και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα χάσει και το εντός έδρας ματς με τη Λαμία (01/12), ενώ το επόμενο παιχνίδι είναι στο Περιστέρι με τον Ατρόμητο (08/12).

Αναφέρει σχετικά η ΠΑΕ Άρης: «Στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου προπονήθηκαν και σήμερα το πρωί οι ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ ενόψει της κυριακάτικης αναμέτρησης με την Α.Ε.Κ. στο Ο.Α.Κ.Α. (19:30).

Ο Νίκο Μαρτίνες, ο οποίος τις προηγούμενες μέρες ταλαιπωρήθηκε από ίωση, συμμετείχε στη σημερινή προπόνηση, ενώ ο Λέριν Ντουάρτε ακολούθησε και πάλι ατομικό πρόγραμμα (ενοχλήσεις στον αχίλλειο τένοντα).

Ο Μάρτιν Τόνσο, από την πλευρά του, ξεκίνησε πρόγραμμα θεραπείας. Ο Αργεντινός μέσος, σύμφωνα με τα αποτελέσματα των εξετάσεων, υπέστη διάταση στο δεξιό γαστροκνήμιο και υπολογίζεται ότι θα μείνει εκτός προπονήσεων το επόμενο δεκαήμερο.

Αύριο, Παρασκευή, το πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας περιλαμβάνει προπόνηση στο Κλεάνθης Βικελίδης».

 

 

To Top