Δέκα μεγάλες μεταγραφές που έχουν κλείσει για τη νέα σεζόν

Δέκα μεγάλες μεταγραφές πρόλαβαν να ολοκληρωθούν πριν η πανδημία του κορωνοϊού βάλει «φρένο» στα πάντα.

Μπορεί όλο το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο να έχει κατεβάσει ρολά λόγω της πανδημίας, όμως πριν αυτό φέρει τα πάνω κάτω, υπήρξαν ομάδες που ήδη είχαν κάνει τις κινήσεις τους για την ερχόμενη περίοδο.

Ολοκληρωμένες μεταγραφές με υπογραφές και προκαταβολές για την σεζόν 2020-21. Πάμε να δούμε τις δέκα κορυφαίες:

m1

Έβερ Μπανέγκα
Ο αργεντίνος μέσος από την Σεβίλλη έχει πάρει τον δρόμο για την Σαουδική Ααραβία, έχοντας υπογράψει στην Al Shabab ως ελεύθερος.

m2

Γιόσεπ Μαρτίνες
Ο άσος της Λας Πάλμας θα συνεχίσει τη καριέρα του στην Γερμανία και την Λειψία με την μεταγραφή να κοστίζει 2,5 εκατομμύρια ευρώ.

m3

Ντέγιαν Κουλουσέφσκι
Ο 20χρονος Σουηδός εντυπωσίασε στο Καμπιονάτο και η Γιουβέντους έτρεξε να τον κάνει δικό της πληρώνοντας στην Πάρμα 35 εκατομμύρια ευρώ.

m4

Αλεξάντερ Νούμπελ
Ο τερματοφύλακας της Σάλκε θα συνεχίσει τη καριέρα του στην Μπάγερν Μονάχου και μάλιστα ως ελεύθερος.

m5

Πέδρι
Ο ταλαντούχος μέσος της Λας Πάλμας θα συνεχίσει στην Μπαρτσελόνα με τους Καταλανούς να καταβάλουν το ποσό των 6,5 εκατομμυρίων ευρώ.

m6

Αντρέα Πετάνια
Ο θηριώδης Ιταλός επιθετικός θα είναι κάτοικος Σαν Πάολο από το επόμενο καλοκαίρι με τη Νάπολι να πληρώνει στην ΣΠΑΛ, 17 εκατομμύρια ευρώ.

m7

Αμίρ Ραχμάνι
Ο νεαρός Κοσοβάρος στόπερ έκανε σπουδαία ματς με την φανέλα της Ελλάς Βερόνα και η Νάπολι έδωσε 14 εκατομμύρια ευρώ για να τον κάνει δικό της.

m8

Φρανσίσκο Τρινκάο
Ο νεαρός Πορτογάλος άσος θα είναι κάτοικος Καμπ Νόου, με την Μπαρτσελόνα να πληρώνει στην Μπράγκα 31 εκατομμύρια ευρώ.

m9

Χακίμ Ζιγιέχ
Ο Μαροκινός μαέστρος του Άγιαξ έκανε σπουδαία πράγματα τόσο στην Ερεντιβίζιε, όσο και στο Τσάμπιονς Λιγκ και η Τσέλσι πλήρωσε 40 εκατομμύρια για να τον φέρει στο Λονδίνο.

m10

Πεντρίνιο
Ο νεαρός βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός της Κορίνθιανς την ερχόμενη σεζόν θα βρίσκεται στην Πορτογαλία για να παίξει στην Μπενφίκα η οποία πλήρωσε στην Τιμάο 20 εκατομμύρια ευρώ.

To Top