Δέκα ώρες συζητήσεων στο Παλέ, άλλο ένα βήμα για τη συμφωνία

Περισσότερες από δέκα ώρες διήρκησαν σήμερα οι συζητήσεις ανάμεσα σε στελέχη της ΚΑΕ Άρης και εκπροσώπους του υποψήφιου επενδυτή και το αποτέλεσμα αυτών είναι πως έγινε άλλο ένα βήμα για την επίτευξη της οριστικής συμφωνίας, όπως επιβεβαιώνεται και από τους μεν και από τους δε.

Λεπτομέρειες για το τι θέματα αναλύθηκαν σήμερα δεν έγιναν γνωστές, ωστόσο αυτό που προκύπτει ως συμπέρασμα είναι πως εκτός απροόπτου η ολοκλήρωση της συμφωνίας θα έρθει με την παρουσία του υποψήφιου επενδυτή στην Θεσσαλονίκη, την προσεχή Τρίτη ή Τετάρτη.

Από την ΚΑΕ επιβεβαιώνεται ότι θα είναι παρών ο συγκεκριμένος επιχειρηματίας στον αγώνα με τον Ολυμπιακό στο Αλεξάνδρειο.

Ενδεχομένως και τα επόμενα 24ωρα θα υπάρχουν συνεχείς επαφές ανάμεσα στις δύο πλευρές, ενώ από την ΚΑΕ αναμένουν στην διάρκεια της αυριανής ημέρας να της πιστωθούν τα πρώτα χρήματα, ώστε να μπορέσει να τα εκταμιεύσει και να πληρώσει υποχρεώσεις της που αφορούν και την τωρινή ομάδα (παίκτες, υπαλληλικό προσωπικό) και όσες πηγάζουν από το άρθρο 99.

To Top