Δέλλας: «Ήταν ένα πολύ κακό απόγευμα, μας στοίχησε η έλλειψη συγκέντρωσης»

Ο Τραϊανός Δέλλας στη συνέντευξη Τύπου μετά την ήττα του ΟΦΗ κόντρα στον Βόλο (3-1), στάθηκε στο κακό απόγευμα που είχε η ομάδα του και στην έλλειψη συγκέντρωσής της.

Ο τεχνικός του ΟΦΗ, Τραϊανός Δέλλας, στη συνέντευξη Τύπου αμέσως μετά την ήττα των Κρητικών απέναντι στον Βόλο (3-1), στάθηκε τόσο στο κακό απόγευμα που είχε η ομάδα του όσο και στην έλλειψη συγκέντρωσής της κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης για την 25η αγωνιστική της Super League.

Αναλυτικά όσα είπε ο προπονητής του ΟΦΗ:
«Ήταν ένα πολύ κακό απόγευμα για εμάς, ενώ ξεκινήσαμε καλά και προηγηθήκαμε, δεχτήκαμε την ισοφάριση από μια στατική φάση. Στο δεύτερο ημίχρονο ενώ επισημάναμε κάποια πράγματα στα αποδυτήρια και δίχως να απειληθούμε, ο μόνος τρόπος που μπορούσε ν’ απειλήσει ο αντίπαλος ήταν οι στατικές φάσεις, αυτές μας πλήγωσαν.

Δεχτήκαμε το δεύτερο γκολ από μια στατική φάση κάνοντας ένα αχρείαστο φάουλ, γνωρίζοντας πριν από το παιχνίδι πως ο αντίπαλος χρησιμοποιεί αυτόν τον τρόπο. Με στενοχωρεί περισσότερο γιατί ο αντίπαλος δεν ήταν καλύτερος από εμάς, ίσα – ίσα εμείς ήμασταν καλύτεροι και στοίχησε πάρα πολύ η έλλειψη συγκέντρωσης. Είναι ένα κομμάτι που χρειάζεται βελτίωση, δεν έχουμε χρόνο γιατί ακολουθεί ένα άλλο παιχνίδι την Κυριακή και πρέπει να συγκεντρωθούμε σε αυτό».

 

To Top