ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Δέλλιος: “Θα παίξει και χωρίς χέρι ο Κουέστα αν χρειαστεί”

Ο βετεράνος τερματοφύλακας του Άρη, Αλέξανδρος Δέλλιος είχε κάνει το ντεμπούτο του με τους κιτρινόμαυρους σε εντός έδρας ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ μετά από τον τραυματισμό του Φάνη Κατεργιαννάκη, γύρισε τον χρόνο πίσω και μίλησε για το τότε και το τώρα.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με 300+ ειδικά στοιχήματα σε κάθε αγώνα του Άρη!

Αναλυτικά όσα είπε στο Yellow Radio 92.8:

-Για το πως βιώνει την αντίστροφη μέτρηση για το Άρης- ΠΑΟΚ:

Είναι το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης. Είναι ένα ματς που το περιμένει ο κόσμος του Άρη, του ΠΑΟΚ και όλης της Θεσσαλονίκης. Έχουμε καιρό να ζήσουμε αυτό το κλίμα.Νομίζω ότι υπάρχει ένας αναβρασμός στους φιλάθλους του Άρη και αυτό το καταλαβαίνω και από τον εαυτό μου. Έχω μια αγωνία. Ζω σε αυτό το μουντ αυτή την εβδομάδα. Νιώθω ότι δεν περνάν οι μέρες. Θεωρώ ότι είναι πιο εύκολο να είσαι παίκτης αυτή την εβδομάδα. Όταν ήρθα στον Άρη το πρώτο ματς που έπαιξα ήταν αυτό, το 1999. Μπήκα να αγωνιστώ γιατί τραυματίστηκε ο Φάνης. Δεν περνούσε καν από το μυαλό μου ότι θα κάνω το ντεμπούτο μου σε ένα τέτοιο ματς. Προπονητής ήταν ο Παράσχος.

-Για τη δικιά του εμπειρία στο Άρης- ΠΑΟΚ:

Μόλις τραυματίστηκε ο συμπαίκτης μου κατάλαβα ότι παίζω εγώ. Δεν είχα κάποια ξεχωριστή προετοιμασία γιατί ήμουν σε καλή κατάσταση. Απλά ήταν η ιδιαιτερότητα του παιχνιδιού. Φαντάσου ότι είχε κόσμο και από τις δύο πλευρές. Όλη η θύρα 1 ήταν φίλαθλοι του ΠΑΟΚ. Αλλά όλα κύλησαν καλά. Αν κάποιος παίκτης είναι καλά ψυχολογικά δεν τον ενδιαφέρει με ποιόν παίζει. Απλώς έδωσα ιδιαίτερη προσοχή στην προετοιμασία μου, γιατί ουσιαστικά ήταν το ντεμπούτο μου. Η έκβαση του αγώνα βέβαια, με έκανε να αρχίσω να αισθάνομαι καλύτερα. Από εκείνο το παιχνίδι μου έμεινε το σκορ που ήταν 2-0. Ο καθένας όταν πατάει στο γήπεδο βασίζεται στον εαυτό του. Ο παίκτης πρέπει να είναι καλά. Μόνο τον εαυτό του μπορεί να ορίσει και να διαχειριστεί.

-Για το πως βλέπει το παιχνίδι της Κυριακής:

Προβλέπω ότι το σκορ θα είναι 2-0. Ο Άρης αυτή τη στιγμή, επειδή έχω παρακολουθήσει όλα τα παιχνίδια του, μου εμπνέει σιγουριά. Πιστεύω στους παίκτες που έχει ο Άρης, πιστεύω στον προπονητή και στην ατμόσφαιρα. Εγώ δεν βλέπω κάτι άλλο. Δεν πιστεύω ότι ο ΠΑΟΚ έχει την ομάδα για να μας κερδίσει τη δεδομένη στιγμή. Εγώ πάντως, αν ήμουν ποδοσφαιριστής δεν θα τους φοβόμουν. Δεν θέλει ούτε τύχη, ούτε πάθος. Οι παίκτες του Άρη θα παίξουν όπως ξέρουν. Η τύχη είναι με τους ικανούς. Θα έρθει και η τύχη. Ο Άρης πρέπει να προσέξει από την ομάδα του ΠΑΟΚ τις στατικές και τη γρήγορη μετάβαση. Δηλαδή σε κάποια κλεψίματα της μπάλας έχουν τον τρόπο να ανταποκριθούν γρήγορα.

-Για τους τραυματισμούς και στις δύο πλευρές:

Όταν είναι παίκτες οι οποίοι έχουν συνεχόμενες παρουσίες στην ενδεκάδα, είναι λίγο πρόβλημα. Μπορεί οι απουσίες του ΠΑΟΚ να επηρεάζουν θετικά τον Άρη, γιατί είναι απώλειες ο Πέλκας και ο Μαουρίσιο από την ομάδα του ΠΑΟΚ. Από την πλευρά του Άρη είναι απώλεια ο Βέλεθ, βέβαια εγώ νομίζω ότι θα αγωνιστει. Ο Κουέστα είναι ένας τερματοφύλακας ο οποίος μας έδειξε ότι εμπνέει εμπιστοσύνη στην ομάδα. Εγώ πιστεύω ότι μπορεί να καλυφθεί το κενό του από τους άλλους αξιόλογους τερματοφύλακες που έχουμε, αλλά πιστεύω ότι π Κουέστα θα αγωνιστεί. Ο Κουέστα μπορεί να παίξει και χωρίς χέρι. Ειδικά αυτή την εβδομάδα είμαστε κοντά στα παιδιά και βλέπουμε πως κινούνται

To Top