ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Δέλλιος: “Πρώτα άνθρωποι, μετά παίκτες! Άλλαξε το κλίμα στον Άρη”

Ο πρώην τερματοφύλακας του Άρη και νυν μέλος του τεχνικού τιμ της ομάδας νέων, Αλέξανδρος Δέλλιος μίλησε για την πρωτοβουλία της επίσκεψης στο Παιδικό χωριό στο Φίλυρο.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Αναλυτικά όσα είπε στο Yellow Radio 92.8:

-Για την κοινωνική εργασία:

Ήταν μια κίνηση που έγινε σε συνεννόηση με την ΠΑΕ. Έγινε ένα πειθαρχικό παράπτωμα από τους ποδοσφαιριστές. Τους υποχρεώσαμε σε κοινωνική εργασία. Μαζέψανε κάποια πράγματα και θα τα δώσομε στο παιδικό χωριό. Αυτό βρήκαμε σαν ιδανικότερο. Μαζέψαμε ξηρά τροφή. Έγινε μία ενημέρωση από την κοινωνική λειτουργό. Ήταν και διδακτικό το περιεχόμενο.

-Για το πως αντέδρασαν:

Έμειναν έκπληκτοι με την τιμωρία τους. Κάτι άλλο περίμεναν είναι η αλήθεια.

-Για την υποδοχή τους:

Υποδειγματική η υποδοχή τους. Δεν γνωρίζω αν είναι κιτρινόμαυρο αλλά θα έπρεπε να γίνονται τέτοιες κινήσεις από όλες τις ομάδες. Το πρόσωπο του ποδοσφαίρου πρέπει να αλλάξει. Κυρίως να αλλάξει το πρόσωπο των ποδοσφαιριστών.

-Για τον Μελισσά και την αποστολή τους:

Πρώτα από όλα πέρα από το καλός ποδοσφαιριστής είναι το ήθος. Πρέπει να βγουν πρώτα άνθρωποι στην κοινωνία και μετά ποδοσφαιριστές.

-Για την πρωτοβουλία:

Στη διάρκεια της επιστροφής από την Τρίπολη σκεφτόμασταν πως θα αντιμετωπίσουμε αυτό το παράπτωμα. Δεν έχει να κάνει με το πόσοι είναι οι ποδοσφαιριστές, είμαστε ομάδα.

-Για το παιχνίδι:

Παίζουμε αύριο στις 11.00 στο γήπεδο του Λακκώματος με τον Πανιώνιο.

-Για την μεγάλη ομάδα:

Το τρία στα τρία άλλαξε το κλίμα. Ήρθε η ευφορία στην ομάδα και έχει αλλάξει και η ψυχολογία των παικτών. Ένα νικηφόρο αποτέλεσμα θα φέρει ακόμη μεγαλύτερη ασφάλεια και σιγουριά στην ομάδα.

-Για τον Κουέστα:

Είναι ένας κανονικός τερματοφύλακας.

-Για το αν έχει επαφή με τον Κουέστα:

Με όλα τα παιδιά έχω επαφές και μιλάω όπως και με τον Κουέστα. Είμαστε σε συνεννόηση και σε συνεχόμενη επαφή.

To Top