«Δένει» τον Μουσιάλα έως το 2027 η Μπάγερν, απλησίαστη η ρήτρα του!

Ο Όλιβερ Καν εκμηδένισε το ενδεχόμενο αποχώρησης του Τζαμάλ Μουσιάλα από τη Μπάγερν Μονάχου, με τον 19χρονο άσο να ανανεώνει σύντομα το συμβόλαιο του με του Βαυαρούς!

Τις «σειρήνες» που ηχούν για τον Τζαμάλ Μουσιάλα και μια πιθανή αποχώρηση του, φρόντισε να… σβήσει ο Όλιβερ Καν ξεκαθαρίζοντας στο «Sky Germany», πως ο ταλαντούχος επιθετικός δεν είναι διαθέσιμος προς πώληση.

«Φυσικά και δεν είναι προς πώληση. Είναι ένα καταπληκτικό παιδί, ένας Γερμανός διεθνής. Χρειαζόμαστε τύπους σαν κι αυτόν. Το να σκεφτόμουν την παραχώρηση ενός τέτοιου παίκτη, θα ήταν τρελό. Θα παίζει στην Μπάγερν για πολύ καιρό», ήταν τα χαρακτηριστικά λόγια του Καν!

Σε ανάλογες δηλώσεις είχε προχωρήσει πρόσφατα και ο αθλητικός διευθυντής της Μπάγερν, Χασάν Σαλιχάμιτζιτς, αντικατοπτρίζοντας το σκεπτικό που υπάρχει για τον 19χρονο παίκτη, στον γερμανικό σύλλογο.

Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, οι πρωταθλητές της χώρας είναι στις τελικές συζητήσεις με τον 19χρονο άσο για την επέκταση της συνεργασίας τους, προσφέροντάς του και αυξημένες αποδοχές, με τον Μουσιάλα σύντομα να βάζει την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο, έως το καλοκαίρι του 2027, με την ρήτρα εξαγοράς να μπαίνει στα 200 εκατομμύρια ευρώ!

To Top