ΜΠΑΣΚΕΤ

Δέος και συγκίνηση στο Μουσείο της Περγάμου στο Βερολίνο! (PRESSARIS – photos)

Ο ελληνισμός κοσμεί και το Βερολίνο! Η αρχαία Ελλάδα και πιο συγκεκριμένα μνημεία από την αρχαία Πέργαμο κοσμούν ένα ολόκληρο μουσείο στην γερμανική πρωτεύουσα και το PRESSARIS παρουσιάζει πλούσιο φωτογραφικό υλικό.

Την δεδομένη χρονική περίοδο τα εκθέματα είναι περιορισμένα, γιατί όπως είπαν οι υπεύθυνοι του μουσείου γίνεται ανακαίνιση στον χώρο, η οποία θα διαρκέσει 4-5 χρόνια. Ακόμα, όμως, και τα αρχαιολογικά ευρήματα που υπάρχουν σήμερα στο μουσείο καθηλώνουν τον επισκέπτη και είναι ένα μέρος το οποίο απαραίτητα θα πρέπει να επισκεφθεί ένας Έλληνας αν βρεθεί στο Βερολίνο.

pergamos_museum_berlin__18 pergamos_museum_berlin__16 pergamos_museum_berlin__17 pergamos_museum_berlin__15 pergamos_museum_berlin__13 pergamos_museum_berlin__14 pergamos_museum_berlin__12 pergamos_museum_berlin__10 pergamos_museum_berlin__11 pergamos_museum_berlin__9 pergamos_museum_berlin__7 pergamos_museum_berlin__8 pergamos_museum_berlin__5 pergamos_museum_berlin__3 pergamos_museum_berlin__4 pergamos_museum_berlin__2 pergamos_museum_berlin__1 pergamos_museum_berlin_

 

To Top