“Δέσμευση” Διαμαντάκου στον Super Aris: “Θα καταθέσουμε ακόμη και τη ψυχή μας για να πάρουμε τη νίκη”

«Για τον αγώνα με τη Βέροια, μιλήσαμε με τον Δημήτρη Διαμαντάκο. Ελπίζουμε, όλα αυτά που μας είπε, να τα εννοούσε και να γίνουν επιτέλους πράξη».

Με αυτήν την εισαγωγή προλογίζει ο Super 3 τη συνέντευξη που παραχώρησε ο νεαρός επιθετικός στην εφημερίδα του συνδέσμου Super Aris.

Μια ενδιαφέρουσα συνέντευξη. Αναλυτικά:

…και φτάσαμε εδώ που φτάσαμε. Στο σημείο μηδέν. Μπροστά μας να ‘χουμε έναν τελικό…

«Δυστυχώς έτσι είναι. Ένα πολύ δύσκολο και καθοριστικό παιχνίδι για τη συνέχεια του πρωταθλήματος. Έτσι, όπως ήρθαν τα πράγματα, με τα τελευταία αποτελέσματα, εμείς δεν έχουμε άλλα περιθώρια, εκτός  απ’ το να πάμε για τη νίκη και τους τρείς βαθμούς της….Είναι μονόδρομος και πρέπει, πάση θυσία, να τη κατακτήσουμε…»

Έχετε κατανοήσει τη σημασία αυτού του παιχνιδιού;

«Ναι, πιστεύω το δείξαμε στο παιχνίδι με τον παναθηναϊκό και στο δεύτερο ημίχρονο του παιχνιδιού με τον ολυμπιακό ότι έχουμε καταλάβει πως δεν υπάρχουν πολλά περιθώρια για άλλες απώλειες…»

…το ρωτάμε αυτό γιατί τα ίδια, ακριβώς, λέγαμε και πριν τους «τελικούς» στη Κέρκυρα και στα Χανιά αλλά,(…το επιεικέστερο που μπορούμε να πούμε) μάλλον, αυτό δεν έγινε αντιληπτό εκ μέρους σας.

«Δυστυχώς, εκ του αποτελέσματος, αυτό φάνηκε. Πιστεύω όμως ότι όλοι, αναλογιζόμενοι αυτές τις δύσκολες ώρες που περνάει ο ΆΡΗΣ, έχουμε κατανοήσει τη σημασία του συγκεκριμένου παιχνιδιού και θα καταθέσουμε ακόμη και τη ψυχή μας για να πάρουμε τη νίκη. Μια νίκη που μπορεί να μη μας εξασφαλίζει ακόμα τίποτα, αλλά, θα μας δώσει τεράστια ώθηση για τη συνέχεια του πρωταθλήματος, τόσο από βαθμολογικής άποψης, αφού θα προσπεράσουμε τη βασική μας ανταγωνίστρια αυτή τη στιγμή, όσο και ψυχολογικής ,αφού χρειαζόμαστε οπωσδήποτε μια εκτός έδρας νίκη.»

Παίξτε επιτέλους σαν ΆΡΗΣ. Σα να ‘ναι το τελευταίο παιχνίδι της ζωής σας. Παλέψτε και ματώστε…

«Νομίζω ότι εκεί ακριβώς θα κριθεί το συγκεκριμένο παιχνίδι. Στη δύναμη και το πάθος. Θα ‘ναι μια πραγματική μάχη που θα κερδίσει η ομάδα που θα δείξει ότι το θέλει περισσότερο και πιστεύω ότι αυτοί που το θέλουμε περισσότερο είμαστε εμείς.»

Ψυχολογικά, έχετε προετοιμαστεί κατάλληλα;

«Θεωρώ, πως ναι. Όποια πίεση και άγχος κι αν νοιώθει ο καθένας οφείλει να τα ξεπεράσει και να δείξει στη Βέροια τη Δευτέρα τον καλύτερο του εαυτό…Είπαμε ότι τα περιθώρια γι άλλες απώλειες και άλλες δικαιολογίες ,πλέον δεν υπάρχουν.»

Να ξέρεις πως ότι και να γίνει στη Βέροια, ότι αλχημεία ή παρατυπία κι αν σκαρφιστούν οι παράγοντες, ή οι τοπικοί άρχοντες της πόλης, ο λαός του ΆΡΗ θα βρεθεί κατά χιλιάδες δίπλα σας. Δε θα ‘ναι απλά αρκετός. Θα ‘ναι μιλιούνια… χιλιάδες…

«Έχει κατανοήσει κι ο κόσμος τη σημασία αυτού του παιχνιδιού. Απ’ τις συζητήσεις που κάναμε με τα παιδιά, καθ’ όλη τη διάρκεια της προηγούμενης εβδομάδας κι απ’ τις κουβέντες που είχα με απλούς φιλάθλους του ΆΡΗ, αυτό που κατάλαβα είναι ότι θα ‘ναι σα να παίζουμε στην έδρα μας. Περιττό να πω πόσο σημαντική θεωρούμε τη συμπαράσταση του κόσμου, ιδιαίτερα στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Μπορεί να ‘ναι απόλυτα δικαιολογημένη η πικρία κι η αγανάκτηση που νοιώθει, αλλά τη δεδομένη χρονική στιγμή μονάχα με στήριξη, απ’ όλες τις πλευρές, μπορούμε να ελπίζουμε. »

Βρε και το μπινελίκι που τρώτε καμιά φορά αδερφικό είναι. Γιατί υπάρχει αγάπη κι ενδιαφέρον…Δεν είναι από κακία…

«Το ξέρουμε ότι δεν είναι από κακία, αλλά απ’ το υπέρμετρο πάθος, την αγάπη και το ενδιαφέρον για την ομάδα. Το βλέπουμε αυτό ,το χουμε καταλάβει και το ‘χουμε ξεχωρίσει…»

To Top