“Δέσμευση” Ευθυμιάδη για την αντίδραση της διοίκησης στο θέμα της διαιτησίας

Καζάνι που βράζει θυμίζει ο Άρης. Οι διαιτητικές αποφάσεις του Μιχάλη Βοσκάκη το απόγευμα της Κυριακής στη Βέροια δεν αφήνουν περιθώρια σε κανέναν να παρατήσει τη μάχη για την προάσπιση των συμφερόντων του συλλόγου. 

Κάνε την εγγραφή σου στη Novibet με 100% Bonus

Ο Κώστας Ευθυμιάδης, το μέλος της διοίκησης της ΠΑΕ Άρης φιλοξενήθηκε χθες στο Αθλητικό Metropolis και στάθηκε στο γεγονός αναφερόμενος στις κινήσεις και τις προθέσεις της διοίκησης για να αντιμετωπιστεί το θέμα της διαιτησίας και να εφαρμοστεί, επιτέλους, η ισονομία. «Όλοι είδαν τι συνέβη και πώς αντιμετωπίστηκε η ομάδα στη Βέροια. Να ευχηθούμε να μην ξανά βρούμε στον δρόμο μας τον συγκεκριμένο διαιτητή, κι αν συμβεί κάτι τέτοιο, να είστε σίγουροι ότι θα γίνουν τα προαπαιτούμενα για να μην συμβεί».

Για τις προθέσεις και τις κινήσεις της ΠΑΕ, ο κ. Ευθυμιάδης απάντησε: «Θέλω να διαβεβαιώσω τον κόσμο του Άρη ότι κάνουμε τα πάντα προκειμένου να μην υπάρξει ξανά τέτοια αντιμετώπιση από την διαιτησία. Δεν είναι η πρώτη φορά που θα αντιδράσουμε. Έχουμε σκεφτεί τους τρόπους, τους έχουμε βάλει σε εφαρμογή. Κάνουμε τα πάντα. Δεν μπορούμε να ανακοινώσουμε τις ενέργειές μας. Είναι τραγικό να αντιμετωπίζεται ο Άρης με αυτό τον τρόπο», ενώ για το αν ζητήθηκαν εξηγήσεις από τον Βοσκάκη μετά το ματς: «πήγαμε στα αποδυτήρια αλλά δεν μπορέσαμε να του μιλήσουμε. Το ζήτημα είναι όταν έχεις τέτοια αντιμετώπιση, ποιος και τι να δικαιολογήσει; Και τι να απαντήσει; Περιμένουμε τουλάχιστον μία συγνώμη από τον Βοσκάκη».

Για την συμπεριφορά των οπαδών του Άρη, την ψυχραιμία και την στάση των οπαδών στη Βέροια, παρά τις προκλήσεις, είπε: «Προκλήθηκε για άλλη μία φορά και δεν αντέδρασε. Αξίζουν συγχαρητήρια σε αυτόν τον κόσμο. Η βία δεν γίνεται από μόνη της, κάποιος την προκαλεί. Είναι δύσκολο να συγκρατήσεις ψυχές και ανθρώπους από την αγανάκτηση που θα αισθάνεσαι».

Ο Κώστας Ευθυμιάδης αναφέρθηκε και επί του αγωνιστικού, μετά τις δύο εκτός έδρας νίκες του Άρη.

«Σίγουρα βοηθάει και τα αποτελέσματα τα βλέπουμε. Η καλή δουλειά αποτυπώνεται και στα αποτελέσματα. Δεν χρειάζεται εφησυχασμός και πανηγυρισμοί. Η δουλειά και οι καλά διαμορφωμένες συνθήκες φέρνουν αποτελέσματα», τόνισε χαρακτηριστικά, για να προσθέσει αναφορικά με το δικαστήριο της Παρασκευής για το άρθρο 99.

«Είμαστε σε κοινή πορεία με τους δικηγόρους όλο αυτό το διάστημα. Ο φάκελος είναι άρτιος. Είμαστε πεπεισμένοι ότι θα ανοίξει ο δρόμος της εξυγίανσης. Παλέψαμε και πετύχαμε αρκετά πράγματα προς αυτή την κατεύθυνση και είμαστε έτοιμοι. Δεν φοβάμαι. Ξέρω την δουλειά που έχουμε κάνει».

To Top