Δέχθηκε πρόταση ανανέωσης από την Τότεναμ, αλλά δεν θα βιαστεί να απαντήσει ο Κέιν

Ό,τι μπορεί για να διατηρήσει στο ρόστερ της τον Χάρι Κέιν θα κάνει η Τότεναμ, με την «Guardian» να αποκαλύπτει ότι έχει καταθέσει τρελή πρόταση ανανέωσης στον Άγγλο επιθετικό!

Αποφασισμένη να κάνει ό,τι περνάει από το χέρι της έτσι ώστε να διατηρήσει στο ρόστερ της τον Χάρι Κέιν, είναι η Τότεναμ.
Ο Άγγλος επιθετικός έχει μπει στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του και τα μεταγραφικά σενάρια που τον θέλουν να αποχωρεί από την ομάδα στην οποία αγωνίζεται από το ξεκίνημα της καριέρας του… οργιάζουν!

Η Μπάγερν Μονάχου έχει ήδη καταθέσει επίσημη πρόταση ύψους 70 εκατ. ευρώ για τον 29χρονο, η οποία όμως απορρίφθηκε κατευθείαν από την Τότεναμ, ωστόσο οι Βαυαροί αναμένεται να επιστρέψουν.
Παρ’ όλα αυτά, ο Ντάνιελ Λέβι δεν είναι διατεθειμένος να πουλήσει τον ηγέτη της ομάδας του, με την «Guardian» να αποκαλύπτει ότι του πρόσφερε νέο συμβόλαιο με πλουσιοπάροχες απολαβές (προβλέπει να λαμβάνει περισσότερα από 230.000 ευρώ την εβδομάδα).
Ωστόσο, σύμφωνα με τον γνωστό Μέσο, ο Κέιν δεν πρόκειται να απαντήσει πριν ολοκληρωθεί η τρέχουσα μεταγραφική περίοδος, αφού φαίνεται να επιθυμεί την αποχώρησή του από την Τότεναμ.

To Top