«Δέχτηκε πρόταση από την Εθνική Ελλάδας ο Ποστέκογλου»

Κρούση στον Άγγελο Ποστέκογλου για να αναλάβει τον πάγκο της Εθνικής Ελλάδας αποκαλύπτουν οι Αυστραλοί.

Δημοσίευμα της «The Sydney Morning Herald» φέρνει στο προσκήνιο το όνομα του Ελληνοαυστραλού τεχνικού για τη “γαλανόλευκη”. Όπως σημειώνεται στο ρεπορτάζ, ο πρώην τεχνικός της εθνικής Αυστραλίας και νυν της Yokojama F Marinos έχει δεχτεί πρόταση από την ελληνική ομοσπονδία κι εμφανίζεται διατεθειμένος να αποχωρήσει τον Δεκέμβριο από την ομάδα της Ιαπωνίας, ωστόσο δεν υπάρχει ακόμα συμφωνία.

Το δημοσίευμα αναφέρει μεταξύ άλλων πως:
«Ο πρώην προπονητής των Socceroos θα μπορούσε να επιστρέψει άμεσα σε πάγκο εθνικής ομάδας, μετά την προσέγγιση που δέχτηκε από την Ελλάδα για να αναλάβει τη θέση του προπονητή. Ο Ποστέκογλου σκέφτεται να σταματήσει τη δουλειά του στην ιαπωνική ομάδα, τη Yokohama F Marinos, μετά το τέλος της J-League, ώστε να δουλέψει στη χώρα που γεννήθηκε, μετά την πρόταση που έχει δεχτεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 53χονος είναι στην κορυφή της λίστας της Ελληνικής Ομοσπονδίας για να αντικαταστήσει τον Μίχαελ Σκίμπε, ο οποίος δεν έχει αρκετό χρόνο στην Ελλάδα μετά τα τελευταία ανεπιτυχή αποτελέσματα. Μέχρι στιγμής δεν έχει προκύψει συμφωνία ανάμεσα στον Ποστέκογλου και την Ελληνική Ομοσπονδία, ο οποίος δεσμεύεται με συμβόλαιο στη Yokohama F Marinos μέχρι το 2019.

Ο πρώην προπονητής της Αυστραλίας δεν είναι διατεθειμένος να φύγει από τη J-League πριν από τον Δεκέμβριο, όταν και ολοκληρώνεται το πρωτάθλημα, αλλά σκέφτεται πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο να αναλάβει την ελληνική Εθνική ομάδα».

To Top