Δήλωση – «βόμβα» για Μπαρτσελόνα από τον μάνατζερ του Λαουτάρο Μαρτίνες!

«Βόμβα» μεγατόνων έριξε ο εκπρόσωπος του Λαουτάρο Μαρτίνες, με τον ατζέντη του Αργεντινού επιθετικού της Ιντερ να στέλνει… συστημένο τον πελάτη του στην Μπαρτσελόνα!

Συγκεκριμένα, μιλώντας στο «Fox Sports Mexico» ο Σέρχιο Ζάρατε επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον της Μπαρτσελόνα για τον Λαουτάρο Μαρτίνες και μάλιστα τόνισε ότι είναι πολύ πιθανό ο Αργεντινός να φορέσει τη φανέλα της Μπαρτσελόνα. «Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να πάει στην Μπαρτσελόνα. Ο Λαουτάρο είναι ένας εξαιρετικός παίκτης. Απίστευτος παίκτης, ο Λαουτάρο δεν έχει ταβάνι», ανέφερε χαρακτηριστικά ο ατζέντης του Λαουτάρο Μαρτίνες.

Ο εκπρόσωπος του Λατινοαμερικάνου με τις δηλώσεις του έβαλε «φωτιά» και προκάλεσε… πανικό στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο, επιβεβαιώντας το ενδιαφέρον της Μπαρτσελόνα.

Μέχρι τώρα υπήρχαν απλά δημοσιεύματα, τα οποία ενέπλεκαν τους Μπλαουγκράνα με τον Λαουτάρο Μαρτίνες. Πλέον, ο ίδιος ο εκπρόσωπος του παίκτη έβαλε στο κόλπο για την απόκτηση του πελάτη του την ισπανική ομάδα. Αξίζει να σημειώσουμε ότι χθες ο θρυλικός Ερνάν Κρέσπο χαρακτήρισε τον συμπατριώτη του ως τον νέο Αγκουέρο, ενώ πριν τη διακοπή των διοργανώσεων λόγω του κορωνοϊού, ο 22χρονος επιθετικός είχε αγωνιστεί σε 22 ματς, έχοντας 11 γκολ και 3 ασίστ.

To Top