Δήλωση Διούδη μετά τη συνάντηση: “Με τιμάει η εμπιστοσύνη του προέδρου”!

Ο νεαρός τερματοφύλακας του Άρη Σωκράτης Διούδης μίλησε στο επίσημο σάιτ της ΠΑΕ Άρης μετά το τέλος της συνάντησής του με τον Δημήτρη Ηλιάδη και δεν έκρυψε την ικανοποίησή του.

«Ευχαριστώ τον κ. πρόεδρο για την εμπιστοσύνη που δείχνει προς το πρόσωπό μου. Έδειξε ότι με πιστεύει, κάτι που με τιμάει ιδιαίτερα. Συμφωνήσαμε να τα ξαναπούμε μετά την ολοκλήρωση των υποχρεώσεων μου με την εθνική Νέων, στην οποία αυτήν την στιγμή είμαι αποκλειστικά αφοσιωμένος, δίνοντας τον καλύτερό μου εαυτό».

Όπως ενημέρωσε κι επίσημα η κίτρινη ΠΑΕ: ”

“Η συνάντηση με τον 20χρονο διεθνή γκολκίπερ της ομάδας μας έγινε σε πολύ καλό κλίμα. Ο κ. Ηλιάδης, αφού του ευχήθηκε καλή επιτυχία με την εθνική Νέων (U-20) στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου, του μετέφερε σε όλους τους τόνους την επιθυμία του για την ανανέωση του συμβολαίου του.

Σε αυτήν την πρώτη συζήτηση που έγινε διαπιστώθηκε σύμπνοια απόψεων και οι δύο πλευρές ανανέωσαν το ραντεβού τους μετά την ολοκλήρωση των υποχρεώσεων του Διούδη στα γήπεδα της Τουρκίας.

Να σημειωθεί ότι ο κύκλος των επαφών του Δημήτρη Ηλιάδη με τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας άνοιξε με τους Γιάννη Γιαννιώτα και Σωκράτη Διούδη, καθώς οι δύο νεαροί διεθνείς του ΑΡΗ θα ενσωματωθούν αύριο με το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.

Πρόθεση του ισχυρού άνδρα στην διοίκηση της ΠΑΕ ΑΡΗΣ είναι ο νέος κύκλος των συναντήσεων με τους υπόλοιπους παίκτες να ανοίξει την ερχόμενη εβδομάδα”.

To Top