ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Δήμαρχος Χανίων: “Αγαπάμε τον Άρη”

Ο δήμαρχος Χανίων, Τάσος Βάμβουκας μίλησε με αφορμή την βράβευση των βετεράνων του Άρη στην Κρήτη.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Αναλυτικά όσα είπε στο Yellow Radio 92.8:

Αρχικά για την Θεσσαλονίκη ανέφερε:

Με τους Θεσσαλονικείς έχουμε κοινούς αγώνες και κοινή ιστορία. Ο παππούς μου ήταν εκ των ελευθερωτών της Θεσσαλονίκης. Έχουμε σημαντικούς θεσμούς με ανθρώπους από τη Θεσσαλονίκη. Ο παππούς μου πολέμησε με τον Π. Μελά. Ήταν αξιωματικός της ελληνικής χωροφυλακής.

Για την εκδήλωση για “το χθες του Άρη” είπε:

Ήταν εδώ οι παλαίμαχοι του Άρη με τον πρόεδρο τους και ήταν συγκινητική η παρουσία τους. Βρέθηκαν με ανθρώπους δικούς μας του ποδοσφαίρου. Αύριο θα έχουμε μία ευγενική πράξη. Οι παλαίμαχοι του Άρη με τους παλαίμαχους από τα Χανιά θα παίξουν έναν αγώνα για να βοηθήσουν οικονομικά την ΕΛΕΠΑΠ η οποία είναι μια δομή που βοηθάει παιδιά με ειδικές ανάγκες.

Για το τι ειπε στους ανθρώπους του Άρη:

Τους είπα για τους θεσμούς που έχουμε με τη Θεσσαλονίκη και πόσο την αγαπάμε. Μου είπαν τη δική τους ιστορία του και ανταλλάξαμε δώρα τους δώσαμε τιμητική πλακέτα για τον σύλλογο τους και αυτοί μας έδωσαν το σημαιάκι του Άρη.

Για την επιστροφή του Άρη είπε:

Σίγουρα είναι πολύ θετικό η επιστροφή του Άρη μετά από μία μεγάλη περίοδο που έλειπε. Αγαπάμε τον Άρη, τις προσπάθειες του και γενικά το καθαρό ποδόσφαιρο.

Για τους βετεράνους του Άρη είπε:

Ο Άρης έχει ένα καλό όνομα που το κουβαλάει πολλά χρόνια. Στους παλαίμαχους αναγνωρίζεται αυτό. Τώρα έχει αλλοιωθεί η σύνθεση γιατί είναι περισσότεροι οι ξένοι παίκτες. Το ποδόσφαιρο γίνεται πιο απρόσωπο με παίκτες που δεν είναι Έλληνες. Ελπίζουμε να αλλάξει.

To Top