ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Δίαυλος επικοινωνίας του Άρη με Μπαρτσελόνα για τον Όσκαρ Μινγκέθα!

Δίαυλος επικοινωνίας του Άρη με Μπαρτσελόνα για τον Όσκαρ Μινγκέθα!

Ο Άρης βρίσκεται σε αναζήτηση στόπερ και εδώ και αρκετές ημέρες έχει ξεκινήσει συζητήσεις με την Μπαρτσελόνα για την απόκτηση του 23χρονου κεντρικού αμυντικού με τη μορφή δανεισμού από την Μπαρτσελόνα.

Ο Όσκαρ Μινγκέθα που βρίσκεται εκτός πλάνων Τσάβι και στη λίστα με τους υπό παραχώρηση παικτών, αποτελεί μια ξεχωριστή περίπτωση, παρά τις όποιες δυσκολίες υπάρχουν αυτή τη στιγμή, με τον Άρη να το “παλεύει” προκειμένου να τον φέρει στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Σύμφωνα με τους Ισπανούς, για τον ύψους 1μ84 κεντρικό αμυντικό έχουν δείξει ενδιαφέρον και οι Θέλτα, Τζένοα και Χόφενχαϊμ, ωστόσο σε πρώτο χρόνο, προτεραιότητα του Μινγκέθα είναι να παραμείνει στη La Liga, όπου δεν θα χρειαστεί χρόνο να εγκλιματιστεί, ειδικά από τη στιγμή που τα πρωταθλήματα σε πολλές χώρες είναι έτοιμα να αρχίσουν.

Η υπόθεση Μινγκέθα αποτελεί σημείο συζητήσεων Άρη και Μπαρτσελόνα εδώ και πολλές ημέρες, είναι σε εξέλιξη, με τους κιτρινόμαυρους να το “παλεύουν”.

Πέρσι ο 23χρονος στόπερ (ο οποίος αποτελεί “προϊόν” της Μπαρτσελόνα, ενώ μπορεί να παίζει και ως δεξί μπακ) αγωνίστηκε σε 23 αγώνες, παίζοντας περισσότερο ως αλλαγή.

Τα στατιστικά του:

 

To Top