Χωρίς κατηγορία

Δίδαξε ο Πρίφτης σε προπονητές (photos)

Την περασμένη Δευτέρα έγινε η μηνιαία συγκέντρωση προπονητών Βορείου Ελλάδος με βασικό ομιλητή τον προπονητή της αντρικής ομάδας του Άρη κ. Δημήτρη Πρίφτη και με θέμα συζήτησης το επιθετικό transition και το motion game.

Η συμμετοχή προπονητών-μελών του ΣΕΠΚ ήταν σημαντική ενώ παρευρέθηκαν και ο Αντιπρόεδρος και ο Γενικός Γραμματέας του Διοικητικού Συμβουλίου Σούλης Μαρκόπουλος και Παρασκευάς Μουρατίδης καθώς και παλαιότεροι αλλά και νεότεροι προπονητές όπως ο κόουτς Νίκος Χασόπουλος και ο Λάζαρος Παπαδόπουλος αλλά και προπονητές του Συνδέσμου που εργάσθηκαν στο εξωτερικό όπως ο κόουτς Στράτος Κουκουλεκίδης και ο Γιάννης Τσιρογιάννης.

Ο Γενικός Γραμματέας του ΣΕΠΚ κ. Παρασκευάς Μουρατίδης καλωσόρισε τον προπονητή του Άρη και όλους τους παρευρισκόμενους και έδωσε τον λόγο στον κόουτς Πρίφτη. Ο προπονητής του Άρη στην ομιλία του ανέπτυξε διεξοδικά το επιθετικό transition και κυρίως το motion game, αναφέροντας τις πολλές επιλογές του παιχνιδιού. Έδειξε πολλές ασκήσεις για την ανάπτυξη του συγκεκριμένου παιχνιδιού και αναφέρθηκε στις λεπτομέρειες για την κάθε περίπτωση.

Ακολούθησαν διάφορες ερωτήσεις πάνω στο συγκεκριμένο θέμα και έγινε ένας διάλογος μεταξύ των προπονητών.

Ο Αντιπρόεδρος και ο Γενικός Γραμματέας του ΣΕΠΚ αφού ευχαρίστησαν τον coach για τις πολύτιμες πληροφορίες του, ενημέρωσαν τους παρευρισκόμενους για την ημερομηνία της επόμενης συγκέντρωσης που θα γίνει στις 9 Μαρτίου.

Πηγή: sepk.gr

To Top