ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Δίδυμο για πρώτη φορά σε… αναμονή! O Ενκουλού περιμένει… Μπράμπετς

Σε αναμονή της επιστροφής του Γιακούμπ Μπράμπετς στην ενδεκάδα βρίσκονται στον Άρη, μετά από τον τραυματισμό του και με δεδομένη την απουσία του τιμωρημένου Φαμπιάνο.

Κόντρα στον ΟΦΗ την ερχόμενη Δευτέρα το παιχνίδι έχει αυτήν ακριβώς την ιδιαιτερότητα. Ο Φαμπιάνο θα απουσιάσει στην Κρήτη, όπως και με τον Ατρόμητο, λόγω τιμωρίας και η επιστροφή του Τσέχου αμυντικού κρίνεται επιτακτική ανάγκη για να μην υπάρξουν… αλχημείες.

Εφόσον πάνε όλα καλά (χθες ο Μπράμπετς έκανε πάλι ατομικό), την προσεχή Δευτέρα, το δίδυμο στα στόπερ του Άρη θα είναι Μπράμπετς με τον Ενκουλού. Κάτι που θα γίνει για πρώτη φορά φέτος! Μέχρι τώρα το… κλασσικό δίδυμο ήταν Φαμπιάνο, Μπράμπετς. Όσες φορές έλειψε ο Μπράμπετς, το δίδυμο ήταν Ενκουλού, Φαμπιάνο

Σε ένα ματς που έλειψε ο Βραζιλιάνος, ο Ενκουλού δεν ήταν διαθέσιμος. Ήταν η αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό στη Λιβαδειά για το πρωτάθλημα: στις 21 Δεκεμβρίου 2022, ο Φαμπιάνο ήταν τιμωρημένος, ενώ ο Ενκουλού, αν και είχε ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις του στο Μουντιάλ, ήταν τραυματίας, με αποτέλεσμα ο Πάρντιου να επιλέξει να ξεκινήσει με τριάδα στην άμυνα τους Μπράμπετς, Πίρμαν και Οντουμπάτζιο.

Από σήμερα πάντως, αναμένεται να ξεκαθαρίσει περισσότερο η συμμετοχή του Μπράμπετς, μπαίνοντας αυτός, πιο ενεργά στο ομαδικό πρόγραμμα.

To Top