“Δίκαιη η νίκη του Άρη, έχει τα φόντα να ανέβει κατηγορία αν πάρει όλα τα ματς”

Ικανοποιημένος για την εμφάνιση της ομάδας το ο τεχνικός του Ακροποτάμου, Άκης Βάβαλης που χαρακτήρισε δίκαιη τη νίκη του Άρη, ενώ εξέφρασε την πεποίθηση του ότι μπορεί να ανέβει αν πάρει όλα τα ματς.

Για το παιχνίδι: “Ξέραμε ότι θα παίξουμε σε μία δυνατή έδρα .Είχαμε αντιμετωπίσει ανάλογη αλλαγή προπονητή και στον πρώτο γύρο, όταν ο κ. Κάμπος έκανε το ντεμπούτο του. Είμασταν λίγο παθητικοί, αλλά απειληθήκαμε μόνο σε μία στιγμή. Πήραμε κάποια μέτρα, πουλήσαμε την μπάλα στον χώρο του κέντρου και σε μία κόντρα δεχθήκαμε το 1-0.Κερδίσαμε κάποια μέτρα χωρίς να φανούμε απειλητικοί.

Δεν έφτασε σε καθαρές ευκαιρίες ο Άρης παρά μόνο σε μερικά σουτ. Δεν μπορέσαμε να αξιοποιήσουμε τις δύο ευκαιρίες που είχαμε. Ωραίο να αγωνίζεσαι σε τέτοια ατμόσφαιρα, δεν την ζεις κάθε Κυριακή.Δείξαμε μία καλή εικόνα, συγχαρητήρια στους παίκτες μου, δίκαιη η νίκη του Άρη”.

Για την τότε και την τώρα ομάδα του Άρη κι αν μπορεί να κερδίσει την άνοδο:  ” H εικόνα του Άρη ήταν καλή σήμερα. Δεν έχουν αλλάξει πράγματα αναφορικά με τον σχηματισμό. Άλλαξε η ποιότητα με παίκτες που αποκτήθηκαν τον Ιανουάριο. Δεν έχει μεγάλες διαφορές από τον Άρη του πρώτου γύρου, δυσκολεύεται ακόμα να βγάλει κλασικές φάσεις. Έχει τα φόντα ο Άρης και τα ντέρμπι στην έδρα του. Αν δεν γκελάρει μπορεί να ανέβει στη Β΄Εθνική”.

To Top