«Δίκαιο το 0-0, αγώνας μέχρι τέλους για την 1η θέση»

Ο προπονητής της Καβάλας, Γιάννης Ισπυρλίδης, χαρακτήρισε δίκαιο το 0-0 στο σημερινό ματς στο «Ανθή Καραγιάννη», επισημαίνοντας πως σε καμία περίπτωση η εν λόγω αναμέτρηση δεν ήταν «τελικός», αφού θα γίνει μάχη μέχρι τέλους για την 1η θέση στον όμιλο μεταξύ των τριών ομάδων.

Αναλυτικά τα όσα είπε στη συνέντευξη τύπου:

Για τον αγώνα: «Έγινε ένα δυνατό παιχνίδι, όπως σε κάθε ντέρμπι. Δύο ομάδες πρωτοπόρες, που ήθελαν και οι δύο το ματς. Στα ντέρμπι δεν περιμένουμε ποιότητα. Κυριάρχησε η δύναμη, εμείς όμως πιστεύω πως ελέγχαμε το παιχνίδι, δεν απειληθήκαμε. Ο κίνδυνος προερχόταν μόνο από στημένες μπάλες. Το 0-0 είναι δίκαιο, αλλά αν μία ομάδα έπρεπε να σκοράρει, αυτή ήταν η δική μου. Είχαμε κάποιες κλασσικές ευκαιρίες, τις οποίες δεν μπορέσαμε να αξιοποιήσουμε. Τα παιδιά προσπάθησαν και είμαστε ικανοποιημένοι».

Για τους τραυματισμούς της ομάδας του: «Δυστυχώς σε αυτό το παιχνίδι περιοριστήκαμε και στις επιλογές μας στα τελευταία λεπτά, μιας και έγιναν τρεις αναγκαστικές αλλαγές. Εκτός από τον Γκαρακλίδη που μάλλον θα απουσιάσει από το επόμενο ματς, οι άλλοι δύο δεν έχουν κάτι σοβαρό. Αυτό ήταν για εμάς ένας πρόβλημα. Βγήκαν τρεις αμυντικοί και τα τελευταία λεπτά κοιτάξαμε να μην δεχτούμε κάποιο γκολ. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κόσμο της Καβάλας που βρέθηκε στο γήπεδο. Βοήθησε πολύ τα παιδιά. Αυτή την ψυχή που έβγαλαν, προήλθε και από τον κόσμο. Με αυτόν, έχουμε πολλές πιθανότητες να πραγματοποιήσουμε τον στόχο μας».

Για το πρωτάθλημα: «Είπαμε από την αρχή πως είμαστε καταδικασμένοι να κάνουμε πρωταθλητισμό. Είπα πως αυτό το παιχνίδι δεν είναι τελικός. Βλέπετε ότι οι τρεις ομάδες θα κυνηγήσουν μέχρι τέλους την 1η θέση. Ελπίζουμε να κάνουμε τα λιγότερα στραβοπατήματα».

To Top