ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Δίκιο έχει ο Βεργίνης, αλλά απάντηση για τη διεκδίκηση τόκων και προσαυξήσεων δεν δόθηκε

Όλα όσα ανέφερε ο Δημήτρης Βεργίνης στη γραπτή δήλωσή του σχετικά με όσα χρήματα έχει χαρίσει στον Άρη είναι αληθή. Άλλωστε δεν διαψεύστηκαν – μέχρι στιγμής τουλάχιστον – από την ΚΑΕ Άρης. Απάντηση όμως στο γιατί οι νομικοί του ζητούν τόκους και προσαυξήσεις δεν δόθηκε.

Ο Βεργίνης έχει όλα τα δίκια του κόσμου να ζητάει τα χρήματά του, τα μειωμένα χρήματά του από τον Άρη. Έχει απόλυτο δίκιο να απαιτεί – πλέον δικαστικά γιατί θα πρέπει να διασφαλιστεί – να πληρωθεί δεδουλευμένα (και αυτά μειωμένα) αρκετών ετών πριν μέσα από διακανονισμούς που δεν τηρούνται.

Το να απαιτεί όμως ο Βεργίνης (και ο Τσαϊρέλης, για τον οποίο επίσης ισχύουν ακριβώς τα ίδια σε σχέση με τα οφειλόμενα) μέσω των νομικών του τόκους και προσαυξήσεις είναι μια κίνηση και υπερβολική και άκαιρη και αυτό είναι που προφανώς έχει προκαλέσει εκνευρισμό στη νυν διοίκηση.

Από τη στιγμή που ο έμπειρος γκαρντ δεν έχει λόγο να κυνηγήσει τον Άρη (ο οποίος αποπληρώνει την οφειλή μέσα από το τηλεοπτικό συμβόλαιο), κάτι που και δημοσίως παραδέχθηκε εμμέσως παραθέτοντας όλες τις υποχωρήσεις και τους συμβιβασμούς που έχει δεχθεί για να μη δημιουργήσει πρόβλημα, ίσως θα ήταν σωστό να δώσει εντολή στους νομικούς του να σταματήσουν να στέλνουν έγγραφα ζητώντας τόκους και προσαυξήσεις, ειδικά σε μια περίοδο που ο ίδιος γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα την οικονομική κατάσταση της ΚΑΕ Άρης.

Επίσης, η ΚΑΕ Άρης από τη στιγμή που έχει θέμα με τη νομική εκπροσώπηση του Βεργίνη και του Τσαϊρέλη – και όχι με τον μάνατζέρ τους, ο οποίος προσπαθεί να επιλύσει το πρόβλημα – μπορεί με πολύ όμορφο τρόπο να εκδώσει μια ανακοίνωση στην οποία θα επεξηγεί τη θέση της, θα αναλύει την κατάσταση και θα εκθέτει αυτούς που πραγματικά δημιουργούν πρόβλημα, με ονόματα και στοιχεία.

Τα πράγματα είναι απλά, δεν χρειάζεται να τα κάνουν οι εμπλεκόμενες πλευρές σύνθετα…

To Top