ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

“Δίλημμα” Αναστόπουλου: Δύο παίκτες για μία μόνο θέση…

Η προετοιμασία του Άρη για το παιχνίδι με την Καβάλα στο “Ανθή Καραγιάννη” την ερχόμενη Κυριακή ξεκίνησε χθες, με τη συμμετοχή στην προπόνηση και του Γιάννη Σιδεράκη.

Ο 29χρονος τερματοφύλακας εξασφάλισε κι επίσημα την ελευθέρας του από την ΑΕΛ Καλλονής και προπονήθηκε μαζί με τους νέους του συμπαίκτες στο Νέο Ρύσιο, υπό τις οδηγίες του Νίκου Αναστόπουλου.

Για τον 57χρονο κόουτς υπάρχει, πλέον, ένα ευχάριστο… δίλημμα. Ποιος θα είναι ο παίκτης που θα υπερασπιστεί στην τρίτη αγωνιστική του πρωταθλήματος την “κιτρινόμαυρη” εστία.

Το υπάρχον ρόστερ, διαθέτει αυτή τη στιγμή την εξής “τριπλέτα” αναφορικά με τη θέση “ένα”: Tζινάρ, Μπαϊμάκη και αισίως τον Σιδεράκη.

Ο Ισπανός, αλλά και ο νεοαποκτηθέντας Σιδεράκης είναι αυτή τη στιγμή οι δύο που έχουν προβάδισμα να διεκδικήσουν γάντια βασικού στο παιχνίδι με την Καβάλα.

Η αλήθεια είναι, πως ο Ισπανός δεν χαίρει και της απόλυτης εκτίμησης του “Αλενατόρε”. Το γεγονός, όμως, ότι έχει ήδη αγωνιστεί στα δύο φιλικά, αλλά και στο πρώτο επίσημο παιχνίδι κι έχει αποκτήσει μία συνεργασία με την αμυντική τετράδα, ίσως του δώσει το προβάδισμα μόνο για το παιχνίδι της Κυριακής. Κι αυτό γιατί κακά τα ψέματα ο Σιδεράκης αποκτήθηκε για τη θέση του βασικού…

To Top