ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Δίλημμα Παντελίδη για τη θέση “10”, ξεκάθαρη εικόνα στις υπόλοιπες…

Ο Άρης ολοκληρώνει σήμερα την προετοιμασία του για τον αυριανό αγώνα κόντρα στον Παναθηναϊκό, με τον Σάββα Παντελίδη να παίρνει τις οριστικές του αποφάσεις.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

To δίλημμα στο οποίο ακόμα δεν έδωσε οριστική απάντηση στο μυαλό του ο προπονητής του Άρη, είναι η χρησιμοποίηση στη θέση του “10” του Νίκο Μαρτίνες ή του Γιάννη Φετφαρζίδη. Ο πρώτος έχει το προβάδισμα, όμως ο δεύτερος δοκιμάστηκε αρκετά στη θέση αυτή τις τελευταίες μέρες.

Από εκεί και πέρα οι υπόλοιπες έχουν σχεδόν ξεκαθαρίσει. Ο Κουέστα θα είναι στην εστία του Άρη, ο Τζανακάκης παραμένει δεξιά στην άμυνα, με τον Βαλεριάνο να επιστρέφει στα αριστερά, αντί του Κόρχουτ. Ο Βέλεθ παίρνει φανέλα βασικού ξανά, θα έχει στο πλευρό του τον Ροζ, αφήνοντας στον πάγκο τον Δεληζήση.

Δεν… σπάει το δίδυμο, Ματίγια-Σιώπης στη μεσαία γραμμή. Ο Λάρσον επιστρέφει και αυτός στο αρχικό σχήμα, έχοντας στην άλλη πλευρά σταθερά τον Ματέο. Στην κορυφή της επίθεσης θα αγωνιστεί ο Ντιγκινί, για να έχει περισσότερη ταχύτητα στην επίθεσή του ο Άρης.

Οι τελικές αποφάσεις, ωστόσο, θα παρθούν σήμερα, καθώς εκτός από απάντηση στο δίλημμα ίσως αλλάξουν και ορισμένα πράγματα…

To Top