Δίλημμα Παπαδόπουλου, σκέψεις για Αγγελούδη, τελευταία στιγμή η ενδεκάδα

Από την μια τα προβλήματα τραυματισμών, από την άλλη οι αποβολές δημιουργούν μια δύσκολη κατάσταση δεδομένων για τον Σούλη Παπαδόπουλο.

Οι απουσίες έχουν να κάνουν με τους τραυματίες Αγκάνθο, Καμινιώτη, Πουλίδο και τους τιμωρημένους Μπακασέτα, Μπουγαΐδη.

Ο προπονητής του Άρη βρίσκεται σε δίλημμα σχετικά με το τελικό σχήμα και την τελευταία στιγμή θα βγάλει την ενδεκάδα. Το 4-3-3 είναι ένα πιθανό σχήμα, αλλά στο μυαλό του 47χρονου τεχνικού είναι και το 4-2-3-1.

Στις σκέψεις που υπάρχουν είναι να ριχθεί στη μάχη από την αρχή του αγώνα ο Αγγελούδης στην κορυφή της επίθεσης με τον Τάτο στα πλάγια. Ακόμη μια σκέψη είναι να ξεκινήσει στα άκρα ο Κουσίδης.

Πιο συγκεκριμένα:

Στην αμυντική γραμμή, το προβάδισμα ανήκει στους Βλάχο, Γιαννίτση, Κύργια και Βαγγέλη. Λίγο πιο μπροστά, δίδυμο στις θέσεις των αμυντικών μέσων αναμένεται να αποτελέσουν οι Οικονομόπουλος-Τσιάρας, με τον Νταμαρλή πάντως, να διεκδικεί μια από τις δύο θέσεις, και τον Τάτο, να αγωνίζεται λίγο πιο μπροστά ως ο «συνδετικός κρίκος» των δύο γραμμών.

Στην επίθεση ο Μανιάς θα πρέπει να θεωρείται «σίγουρος» αλλά οι άλλες δύο θέσεις, ασφαλώς «παίζουν». Τη δεδομένη χρονική στιγμή, προβάδισμα έχουν οι Τσουμάνης και Αγγελούδης, όμως κανείς δεν πρέπει να αποκλείσει ένα σχήμα με τη συμμετοχή του Νίκου Κουσίδη, που επίσης δοκιμάστηκε στις περισσότερες προπονήσεις.

Όλα θα ξεκαθαρίσουν λίγο πριν από τη σέντρα…

To Top