ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Δίνει ευκαιρίες ο Ένινγκ μέσω ροτέισον, οι παίκτες καλούνται να τις αξιοποιήσουν

Οι δεδομένες απουσίες των Σάσα, Γκάμα και ενδεχομένως του Κουέστα, δίνουν αυτομάτως τη δυνατότητα στους αντικαταστάτες του να… αρπάξουν αυτή την ευκαιρία και να την εκμεταλλευτούν προς όφελος δικό τους και φυσικά της ομάδας.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με ειδικά στοιχήματα για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ σε κάθε αγώνα της Super League!

Το κενό του Μπρούνο Γκάμα στην μεσοεπιθετική γραμμή του Άρη αναμένεται να καλύψει, όπως και στο πρόσφατο ματς Κυπέλλου με την Ξάνθη, ο Ντάνιελ Μαντσίνι. Ο 23χρονος Αργεντινός έδειξε καλά στοιχεία και απέναντι στον Ολυμπιακό θα πάρει ξανά τη φανέλα του βασικού, έχοντας την ευκαιρία να αποκτήσει ρυθμό και να παρουσιάσει στο γήπεδο αυτά που θέλει και είναι ικανός να κάνει, βοηθώντας τον Άρη να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα.

Τη θέση του Λούκας Σάσα στο κέντρο αναμένεται να πάρει ο Αμπού Μπα, ο οποίος αγωνίστηκε τελευταία φορά ως αλλαγή στο εκτός έδρας ματς με την ΑΕΛ, όπου συνέβη και η αισχρή ρατσιστική επίθεση προς το πρόσωπό του. Ο 21χρονος Γάλλος μέσος έχει παίξει ακόμα πέντε φορές βασικός με τον Άρη, με τελευταία αυτή στην Κρήτη στις 14 Δεκεμβρίου.

Στο τέρμα και εφόσον δεν αγωνιστεί και ο Κουέστα, τότε τη θέση του θα πάρει είτε ο Τσιλιγγίρης είτε ο Έμαν, ενώ δεν αποκλείεται ο Ένινγκ να δοκιμάσει και άλλους παίκτες στο ροτέισον είτε στο βασικό σχήμα όπως ο Μαρτίνες και ο Ντιγκινί.

To Top