Δίνει φανέλα βασικού σε Χοκίν και Κάιπερ ο Φάμπρι

Φανέλα βασικού στους Χοκίν Εσπράθα και Νίκι Κάιπερ στο ματς με τον Άρη σκέφτεται να δώσει ο Φαμπριθιάνο Γκονθάλεθ σύμφωνα με τα όσα έδειξε στην προπόνηση της Πέμπτης.

Ο Ισπανός τεχνικός είδε και τον Σεϊταρίδη να γυμνάζεται κανονικά και μπόρεσε να ανοίξει τα χαρτιά του και να φανερώσει τα σχέδια του.

Ο Νίκι Κάιπερ και ο Χοκίν Εσπάρθα αναμένεται να πάρουν θέσεις στο αρχικό σχήμα των πρασίνων στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Από τις δοκιμές που έκανε ο Φάμπρι στην Παιανία, κάτω από τα δοκάρια του Τριφυλλιού θα είναι ο Ορέστης Καρνέζης, με τον Νίκι Κάιπερ στο αριστερό άκρο της άμυνας.

Κεντρικό δίδυμο θα είναι οι Πίντο και Μπουμσόνγκ, με τον Γιούρκα Σεϊταρίδη να διατηρεί τη θέση του στα δεξιά από τη στιγμή που δήλωσε παρών την Πέμπτη.

Στην μεσαία γραμμή οι Χαμπίμπ Σο και Βίκτορ Βιτόλο θα είναι και πάλι βασικοί, όπως και ο Καζιγιάμα ενώ οι Χοκίν και Σισοκό θα πάρουν τις θέσεις τους στις δυο πτέρυγες.

Στην κορυφή της επίθεσης θα βρεθεί ο Τοτσέ ο οποίος εξέτισε την τιμωρία του και θα είναι κανονικά στην διάθεση του Φάμπρι, κατ’ επέκταση και στην ενδεκάδα της ομάδας.

Δεν τα κατάφερε ο Κουίνσι

Όσον αφορά την προπόνηση σε αντίποδα με τον Σεϊταρίδη ο Κουίνσι Οβούσου δεν κατάφερε να γυμναστεί παρά την προσπάθεια του.

Ο Γκανέζος ένιωσε ενοχλήσεις και προτιμήθηκε να μην ρισκάρει το ενδεχόμενο υποτροπής και δεν πρόκειται να ακολουθήσει την αποστολή του Τριφυλλιού.

Στην προπόνηση της Πέμπτης στο Αθλητικό Κέντρο της Παιανίας, οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού έκαναν ζέσταμα, ασκήσεις τακτικής και δίτερμα.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Φορναρόλι και Φιγκερόα. Θεραπεία έκαναν οι Βελάσκες, Χουχούμης και Ταμπάκης.

Πηγή: sport24.gr

To Top