Δίνει χρόνο σε Ψυχογιό, δοκιμές για όλους κόντρα στον Κιλκισιακό

Ο Άρης δίνει ένα ακόμη φιλικό, το δέκατο στη φετινή περίοδο, κόντρα στον Κιλκισιακό, στο γήπεδο του Κιλκίς (8μ.μ.). Ο Μάκης Κατσαβάκης θα δώσει χρόνο στον Νίκο Ψυχογιό, ενώ θα κάνει δοκιμές με τους παίκτες που για διάφορους λόγους δεν είχαν χρόνο συμμετοχής μέχρι τώρα.

Είναι ευκαιρία για τους νεαρούς ποδοσφαιριστές να πάρουν χρόνο συμμετοχής, έστω σε ανεπίσημο παιχνίδι και να στείλουν το μήνυμα πως αξίζουν ακόμη περισσότερο της προσοχής του προπονητή. Είναι χαρακτηριστικά τα ονόματα της αποστολής, η οποία αποτελείται από τους Ρένια, Αγγελούδη, Αντωνιάδη, Ασλανίδη, Γιώρη, Κανούλα, Καραγιάννη, Κοτσώνη, Οικονομόπουλο, Παπαδόπουλο, Τσουκάνη, Ψυχογιό, Ποζίδη, Γκούσεβ, Τουλκερίδη, Παλιάτσιο, Ταυταρίδη, Ιγνατίδη.

Ο Κατσαβάκης θέλει να δει σε τι κατάσταση βρίσκεται ο Ψυχογιός, μετά τον τραυματισμό του, ενώ αναμένεται να κάνουν ανεπίσημο ντεμπούτο και δύο από τα τελευταία μεταγραφικά αποκτήματα, ο Ποζίδης με τον Γκούσεβ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η αναμέτρηση που θα διεξαχθεί στο Δημοτικό στάδιο Κιλκίς, αναμένεται να χαρακτηριστεί από τη δυναμική παρουσία των φιλάθλων του Άρη οι οποίοι θα στείλουν ακόμη ένα μήνυμα στήριξης στην ομάδα.

To Top