Δίνει 140 εκατομμύρια για Μπέιλ η Γιουνάιτεντ! (pic)

Αποφασισμένη να καταθέσει επίσημη πρόταση στην Ρεάλ Μαδρίτης για τον Γκάρεθ Μπέιλ είναι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, σύμφωνα με πρωτοσέλιδο της ισπανικής εφημερίδας «As».

O Ζοζέ Μουρίνιο θέλει να πάρει τον Ουαλό σούπερ σταρ από την ισπανική ομάδα, η οποία τον απέκτησε το καλοκαίρι του 2013 έναντι του ποσού-ρεκόρ (τότε) των 101 εκατ. ευρώ από την Τότεναμ. Συγκεκριμένα, όπως επισημαίνει το πρωτοσέλιδο της «AS», ο απογοητευμένος με τον χρόνο συμμετοχής του στην πρωταθλήτρια Ευρώπης MVP του τελικού του Champions League ξεκαθάρισε πως θα συζητήσει άμεσα με τον ατζέντη του σχετικά με το επόμενο βήμα της καριέρας του.

Μάλιστα η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι διατεθειμένη να καταθέσει επίσημη πρόταση στη Ρεάλ για την απόκτησή του προσφέροντας ακόμα και το ποσό των 140 εκατομμυρίων. Ο Μπέιλ είναι ενοχλημένος και από τη συμπεριφορά των φιλάθλων της Ρεάλ και ο «Special One» έχει ξεκινήσει το… ψηστήρι για να πείσει τον Μπέιλ να επιστρέψει στο πρωτάθλημα της Premier League.

Ρόλο «κλειδί» στις επαφές έχει ο συμπατριώτης του Ράιαν Γκιγκς ο οποίος είναι σε διαρκή επικοινωνία με τον Μπέιλ για την ολοκλήρωση της μεταγραφής αυτής. Ο 29χρονος άσος δεν είναι αρνητικός στο ενδεχόμενο να γυρίσει στην Αγγλία, όπου θα είναι το νούμερο 1 στους «κόκκινους διάβολους« και όχι στην «σκιά» κάποιου άλλου, όπως συμβαίνει τα τελευταία πέντε χρόνια με τον Κριστιάνο Ρονάλντο στη Ρεάλ Μαδρίτης.

To Top