«Δίνει 30 εκατομμύρια τον χρόνο στον Ρονάλντο η Γιουβέντους»

Συμβόλαιο στον Κριστιάνο Ρονάλντο μέχρι το 2022 ετοιμάζεται να προσφέρει η Γιουβέντους η οποία έχει ξεκινήσει επαφές με την Ρεάλ για την απόκτηση του, με τις απολαβές του να φτάνουν τα 30.000.000 ευρώ τον χρόνο.

Το περίμενες 4 χρόνια! Ήρθε η στιγμή να απολαύσεις το Παγκόσμιο Κύπελλο στο Stoiximan.gr! Αμέτρητα Στοιχήματα και πλούσιο παιχνίδι κάθε μέρα! 

Προσπάθειες προκειμένου να κάνει δικό της τον Κριστιάνο Ρονάλντο καταβάλει η Γιουβέντους.Σύμφωνα με την εφημερίδα Marca  οι «μπιανκονέρι» κινούνται δυναμικά για την απόκτηση του Πορτογάλου σούπερ σταρ, με τον ισχυρό άντρα της ομάδας του Τορίνο Αντρέα Ανιέλι να έχει μιλήσει αρκετές φορές με τον CR7.

Όπως αποκαλύπτει η ισπανική εφημερίδα η πρωταθλήτρια Ιταλίας προσφέρει στον Ρονάλντο συμβόλαιο μέχρι το 2022 με τις απολαβές του να φτάνουν τα 30.000.000 τον χρόνο, έχοντας ξεκινήσει παράλληλα τις συζητήσεις με τους «μερένγκες» προκειμένου να πυροδοτήσει την βόμβα του καλοκαιριού.

Την ίδια στιγμή οι ιθύνοντες του ιταλικού συλλόγου προσανατολίζονται στην πώληση του Γκονσάλο Ιγκουαϊν με τον Κριστιάνο Ρονάλντο να αποτελεί τον αντικαταστάτη του σε περίπτωση που τελικά προχωρήσουν και οι δύο κινήσεις.

To Top