Δίνει 75 εκατομμύρια στη Σίτι για Μπερνάρντο Σίλβα η Μπαρτσελόνα!

Τα… δίνει όλα για την απόκτηση του Μπερνάρντο Σίλβα η Μπαρτσελόνα καταθέτοντας επίσημη πρόταση στη Μάντσεστερ Σίτι, για την απόκτηση του 28χρονου μέσου. 65 εκατομμύρια ευρώ είναι το καθαρό ποσό που δίνουν οι «μπλαουγκράνα» και άλλα 10 τα μεταβλητά κόστη, σε μία προσφορά που ανέρχεται, συνολικά, στα 75 εκατομμύρια.

Ο Πορτογάλος αποτελεί διακαή πόθο, τόσο του προπονητή των Καταλανών, Τσάβι Ερνάντεζ, όσο και του προέδρου των πρωταθλητών Ισπανίας, Ζοάν Λαπόρτα. Ήδη έχει εκφράσει την επιθυμία του, εδώ και δύο σεζόν, για ενδεχόμενη μεταγραφή στο «Καμπ Νου» και τη La Liga. Μάλιστα, ο Πεπ Γκουαρντιόλα δεσμεύθηκε ότι θα αφήσει τον ποδοσφαιριστή του να αποχωρήσει από το «Έτιχαντ», αν έρθει μία καλή, οικονομικά, πρόταση.

Το οικονομικό πλάνο της Μπαρτσελόνα, για την απόκτηση του Μπερνάρντο Σίλβα, περιλαμβάνει την κατάθεση των χρημάτων από τις μεταγραφές των Φράνκ Κεσιέ, Ουσμάν Ντεμπελέ και Κλεμέν Λενγκλέ, αλλά και τα έσοδα από την πώληση των τηλεοπτικών στούντιο της ομάδας, ώστε η πρόταση για τη μεταγραφή του Πορτογάλου χαφ να είναι η καλύτερη δυνατή.

To Top