Δίνεται λύση για τις άδειες των γηπέδων, δυσκολεύει η προοπτική αναβολής της σέντρας

Την Τρίτη 9 Σεπτεμβρίου εκδίδεται σύμφωνα με πληροφορίες, Κοινή Υπουργική Απόφαση (ΚΥΑ) με την οποία δίνεται παράταση καταλληλότητας αγωνιστικών χώρων για πέντε ως έξι μήνες.

Το πρόβλημα δεν υπάρχει όπως φαίνεται μόνο στην Γ΄ Εθνική, υπάρχει και στην Super League με τέσσερις -σύμφωνα με πληροφορίες του σαιτ μας- ΠΑΕ να έχουν πρόβλημα.

Οι ΠΑΕ είναι οι εξής: Κέρκυρα, ΟΦΗ, Λεβαδειακός και Πανιώνιος.

Η ΚΥΑ θα υπογραφεί από τον Υπουργό Εσωτερικών Αργύρη Ντινόπουλο και τον Υφυπουργό  Πολιτισμού και Αθλητισμού, Γιάννη Ανδριανό.

Το βασικό επιχείρημα της νέας παράτασης είναι η αναγκαστική στασιμότητα, λόγω των δημοτικών εκλογών του περασμένου Μαίου. Δεδομένου αυτού οι αρμόδιες επιτροπές δεν μπορούσαν να συνεδριάσουν για να εγκρίνουν μελέτες, τροποποιήσεις τεχνικού προγράμματος και αναμορφώσεις προϋπολογισμού κάτι που ανέφερε και στην έκθεση του ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ Κώστας Ασκούνης.

Με αυτή την κίνηση μπορεί να συνεχιστούν και παράλληλα να ξεκινήσουν τα πρωταθλήματα.

Ο Γιάννης Ανδριανός έχει απευθυνθεί στους δήμους και στις περιφέρειες για να πληροφορηθεί την πορεία των ελέγχων, ενώ μέχρι το τέλος της νέας παράτασης θα υπάρχει νέα έκθεση προόδου.

Αυτά τα αναφέρει το soccerplus.gr και με βάση αυτό το ρεπορτάζ δυσκολεύει η προοπτική αναβολής της σέντρας στη Γ’ εθνική που επιθυμεί ο Άρης…

Πηγή: soccerplus.gr

To Top