Δίνουμε “υπόσχεση” στον κόσμο του Άρη!

Ένας μήνας πέρασε αφότου ξεκίνησε η προετοιμασία της ομάδας για τη νέα χρονιά και εμείς πηγαίνουμε από το καλό στο καλύτερο. Ήδη τα πρώτα συμπεράσματα από τα φιλικά έχουν βγει και παρά το γεγονός ότι το σύνολο «χτίστηκε» σε μικρό χρονικό διάστημα, εντούτοις, σε καμία περίπτωση δεν στερείται εμπειρίας και ταλέντου.

Έχουμε μπει πλέον στην τελική ευθεία για τις πρώτες επίσημες αγωνιστικές μας υποχρεώσεις, αφού σε λιγότερο από μία εβδομάδα η αυλαία ανοίγει για εμάς στο Αιγίνιο για το θεσμό του Λιγκ Καπ.

Το τελευταίο είναι μέσα στους φετινούς μας στόχους, μας ενδιαφέρει πολύ ως θεσμός και υπόσχομαι, εκπροσωπώντας και τους συμπαίκτες μου, ότι θα δώσουμε το 100% για να πάρουμε την πρόκριση για το φάιναλ-φορ. Ευχής έργoν μετά θα είναι αυτό να διεξαχθεί στο Αλεξάνδρειο, όπου μαζί με τους φιλάθλους μας θα θέλαμε να πανηγυρίσουμε έναν τίτλο, μετά από πολλά χρόνια.

Θα ήθελα ιδιαίτερα να σταθώ στην προσπάθεια, που γίνεται φέτος στο σύλλογο, όπου το καλοκαίρι είχαμε αρκετές αλλαγές στο ΤΑΑ. Βλέπουμε γενικώς να υπάρχει μία καλή οργάνωση και να γίνεται μία μεγάλη προσπάθεια στο εσωτερικό του συλλόγου, με αφορμή και το γεγονός ότι η φετινή χρονιά είναι επετειακή.

Επί τη ευκαιρία να ευχηθώ σε όλα τα τμήματα του Άρη να πάνε όσο το δυνατόν καλύτερα γίνεται φέτος που γιορτάζονται τα 100 χρόνια από την ίδρυση του συλλόγου.

 

Ιδιαίτερη μνεία θέλω να κάνω στους φιλάθλους της ομάδας, οι οποίοι αντιλαμβανόμενοι αυτή τη νέα προσπάθεια, που ξεκίνησε από το καλοκαίρι, είναι κοντά μας και ανυπομονούμε για το πρώτο μας ματς στη Μίκρα. Η αλήθεια είναι πως ο κόσμος, όταν βλέπει ότι γίνεται κάτι, το στηρίζει…. Χρειάζεται όραμα και νομίζω ότι φέτος το έχει.

 

Τέλος, δεν μπορώ να παραβλέψω το τμήμα ποδοσφαίρου. Το μυαλό όλων μας είναι εκεί. Πιστεύουμε ότι θα βρει τον δρόμο του, αργά ή γρήγορα και θα επανέλθουν οι ισορροπίες.

To Top