ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Δίνουν τα χέρια για δύο χρόνια Άρης και Κουέστα!

Άρης και Χουλιάν Κουέστα συμφώνησαν για επέκταση της συνεργασίας τους για ακόμα δύο χρόνια με τον Ισπανό τερματοφύλακα να υπογράφει το νέο του συμβόλαιο συνεργασίας άμεσα!

Όπως σας είχε ενημερώσει το PRESSARIS, στην επικοινωνία που είχαν Χερμάν Μπούργος και Θόδωρος Καρυπίδης, ο προπονητής του Άρη ζήτησε από τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ την παραμονή του Χουλιάν Κουέστα. Ο τελευταίος του το υποσχέθηκε και ήρθε η ώρα να το κάνει πράξη.

Οι εξελίξεις τρέχουν και μέσα στις επόμενες ώρες ο Ισπανός πορτιέρο θα κληθεί να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο συνεργασίας με τους κιτρινόμαυρους μέχρι το καλοκαίρι του 2024. Ήταν άλλωστε επιθυμία και του ίδιου του 31χρονου τερματοφύλακα να παραμείνει στον Άρη, παρά τα σενάρια που τον ήθελαν να ετοιμάζει βαλίτσες για την Κύπρο. Ο Κουέστα έδωσε προτεραιότητα στον Άρη, τίμησε τον λόγο του, ενώ και ο κόσμος της ομάδας φαίνεται ικανοποιημένος από αυτή την εξέλιξη.

Τις επόμενες ώρες ο Κουέστα θα υπάρξει και επίσημη ανακοίνωση για τη νέα συμφωνία των δύο πλευρών, ενώ σειρά θα πάρουν και άλλοι ποδοσφαιριστές μεταξύ αυτών και ο Ματίγια, του οποίου επίσης ζήτησε την παραμονή ο Μπούργος.

Θυμίζουμε πως ο Χουλιάν Κουέστα είχε έρθει στον Άρη το καλοκαίρι του 2018 ως ελεύθερος από τη Βίσλα Κρακοβίας και έχει φορέσει την κιτρινόμαυρη φανέλα σε 115 αγώνες, τους 98 στο ελληνικό πρωτάθλημα.

To Top