Δίχτυ ασφαλείας από ΑΣ για πληρωμές – “Συμβατά με την πραγματικότητα τα νούμερα Γαλανού” ειπώθηκε στη συνάντηση

Η “επόμενη μέρα” του Άρη και όσο δεν υπήρξε η ξεκάθαρη πρόταση που θα έγερνε την πλάστιγγα προς την μία ή την άλλη πλευρά, αναγκάζει τους ανθρώπους του ΑΣ να κινηθούν με προσοχή και νηφαλιότητα πριν κάνουν το επόμενο βήμα, το οποίο επί της ουσίας θα δεσμεύσει τον σύλλογο για τα χρόνια που έρχονται.

Όπως τονίστηκε και στην ευρεία συνάντηση που έγινε με τη συμμετοχή των θεσμικών φορέων, ξεκινάει άμεσα μια προσπάθεια στην οποία η ποδοσφαιρική ομάδα είναι στα χέρια του Ερασιτέχνη μέχρι νεωτέρας…

Στο πλαίσιο αυτής αναμένεται να γίνει ενημέρωση και κυρίως πληρωμές στους παίκτες μέχρι της έναρξης και πάλι των αγωνιστικών υποχρεώσεων μέσα στο 2015. 

Από τον ΑΣ τόνιζαν με έμφαση ότι θα λύσουν το θέμα των χρηματικών καταβολών, από τη στιγμή που αναμένεται και η επόμενη δόση του συνδρομητικού καναλιού.

Αξίζει να σημειωθεί παράλληλα, σύμφωνα με όσα ειπώθηκαν στη συνάντηση “τα ποσά που ανακοίνωσε ο Γιώργος Γαλανός (πάντα σε ότι αφορά τα πεπραγμένα του) είναι σχεδόν συμβατά με τα παραστατικά που έχει στα χέρια του ο ΑΣ Άρης, έχοντας ελάχιστη απόκλιση”.

Φέρεται να υπήρξαν μόνο κάποιες διαφορές σε ότι αφορά τις καταβολές σε Σανιά και Καλαϊτζίδη (με την απόκλιση των 5.000 ευρώ σε σύνολο 36.000 ευρώ που ανακοινώθηκε ότι πήραν συνολικά ο πρώην προπονητής και το τεχνικό τιμ των συνεργατών του), αν και οι απόψεις είναι διφορούμενες σχετικά με τους λόγους που δεν προκύπτουν ακριβή στοιχεία. Το θέμα αυτό είναι ανοιχτό και φυσικά λεπτό που θα αξιολογήσουν οι αρμόδιοι φορείς και προφανώς η 5μελης επιτροπή που συστάθηκε, λειτουργώντας με γνώμονα πάντα τα επίσημα στοιχεία και το “αγαθό” της σωστής ενημέρωσης του κόσμου του Άρη.

 

 

 

To Top