ΜΠΑΣΚΕΤ

Δίψα για νίκη στην Πάτρα για τον Άρη κόντρα στον Προμηθέα (20:00 PRESSARIS-LIVE)

 Την πρώτη του νίκη μετά την 1η αγωνιστική όταν άφησε άφωνη όλη την Ελλάδα νικώντας τον Παναθηναϊκού, θέλει ο Άρης σήμερα κόντρα στον Προμηθέα στο ΠΕΑΚ Πάτρας “Δημήτριος Τόφαλος” (20:00 PRESSARIS LIVE ΕΡΤ3), όπου ολοκληρώνεται το πρώτο μέρος της 6ης αγωνιστικής της Stoiximan Basket League.

Ο Γιάννης Καστρίτης μετά και την ολοκλήρωση της τελευταίας προπόνησης αντιμετωπίζει δυο προβλήματα: απόντες ο Σταύρος Σχίζας, λόγω ενός προβλήματος στην γάμπα και ο Στέλιος Πουλιανίτης.

Την αποστολή του Άρη απαρτίζουν οι: Σακούρ Τζούστον, Άντονι Κάουαν JR, Νίκος Καμάρας, Κυριάκος Πετανίδης, Έρικ Λόκετ, Όμηρος Νετζήπογλου, Ζίριους Γουίλιαμς, Ολιβιέ Χάνλαν, Τζέιμς Κέλι, Θωμάς Κώττας.

Οι κιτρινόμαυροι δεν κατάφεραν να έχουν το τελευταίο τους μεταγραφικό απόκτημα, τον Αϊζάια Κάζινς λόγω τραυματισμού, ενώ θα κατέβουν και σε αυτό το παιχνίδι με τον Έρικ Λόκετ.

Ο Άρης μοιράζεται με τη Λάρισα το μεγαλύτερο ενεργό σερί ηττών και με ρεκόρ 1-4 θέλει να αποδράσει με το “ροζ φύλλο” από την Πάτρα.

Από την  άλλη ο Προμηθέας έχει δύο συνεχόμενες νίκες και θέλει να κερδίσει χρόνο, με μια “νίκη αυτοπεποίθησης”, ενόψει και της δύσκολης συνέχειας που τον περιμένει. Άλλωστε βρίσκεται σε ιδιαίτερα κρίσιμη κατάσταση, καθώς λίγες ώρες πριν το ματς ανακοινώθηκε από την πατρινή ομάδα πως ο Λουίς Κασιμίρο αποτελεί παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της ομάδας. Ο Ηλίας Ζούρος  δεν προλαβαίνει το παιχνίδι με τον Άρη.

Όπως δήλωσε ο άμεσος συνεργάτης του Γιάννη Καστρίτη, Βαγγέλης Σπυρίδης, είναι ένα απαιτητικό ματς που θα κριθεί στην δύναμη και στον έλεγχο του ρυθμού.

Μείνετε συντονισμένοι στο «ΛΕΠΤΟ ΠΡΟΣ ΛΕΠΤΟ» του pressaris.gr για την εξέλιξη του αγώνα Προμηθέας-Άρης.

To Top