ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Δίψα για το “τρίποντο” με το βλέμμα στην κορυφή για τον Άρη κόντρα στον ΟΦΗ (17:00-PRESSARIS LIVE)

Με πίστη και αποφασιστικότητα ο Άρης ρίχνεται στην μάχη του δεύτερου γύρου κόντρα στον ΟΦΗ (17:00), μέσα στο Γεντί Κουλέ, σε μια έδρα, όπου πέρσι έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο το 2020…

Ο Άκης Μάντζιος μετράει την επιστροφή του Αμπουμπακάρ Καμαρά, θα περιμένει μέχρι τελευταία στιγμή για τον Ντάνιελ Σούντγκρεν, ενώ δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Μπερτόγλιο στην επιχείρηση “τρίποντο” μέσα στην Κρήτη.

Στόχος των κιτρινόμαυρων να… ρεφάρουν στο δεύτερο γύρο, περιμένοντας παράλληλα, την “επιστροφή” των έξι βαθμών στο… σακούλι του.

Όπως σχολίασε χθες ο προπονητής του Άρη, η πίεση των συνεχόμενων αγώνων επιβάλλει την προσήλωση στον στόχο για τους κιτρινόμαυρους. «Χρόνος δεν υπάρχει. Κοιτάμε μόνο τον αγώνα με τον ΟΦΗ. Είναι ένα παιχνίδι με μεγάλο βαθμό δυσκολίας. Ο ΟΦΗ είναι μία ομάδα που διαθέτει καλούς και ποιοτικούς ποδοσφαιριστές, έχει ισορροπία στο παιχνίδι του και θα είναι δύσκολο παιχνίδι» ήταν λόγια του Έλληνα τεχνικού.

Σε κάθε περίπτωση, κανείς δεν βάζει στο κάδρο το πρόσφατο παιχνίδι του κυπέλλου, όπου ο Άρης επικράτησε με 3-1 της Κρητικής ομάδας. «Ο ΟΦΗ έχει συγκεκριμένο στυλ παιχνιδιού. Η έδρα θα του δώσει κίνητρο για επιθετικότητα. Θα είναι διαφορετικό παιχνίδι», όπως σχολίασε ο Μάντζιος πάνω στο θέμα αυτό.

Η αποστολή του Άρη για τον αγώνα αυτό (εκκρεμεί η συμμετοχή του Σούντγκρεν) είναι:

Κουέστα, Ντένις, Γκάμα, Ματέο Γκαρσία, Καμαρά, Ιτούρμπε, Σάσα, Μπράμπετς,Φαμπιάνο, Σάκιτς, Μαντσίνι, Τζέγκο, Εντιαγέ, Ματίγια, Μπεναλουάν, Ματίγια, Γκανέα, Λόπεθ, Λούμορ, Δεληζήσης, Μάνος.

Οι Ντουρμισάι, Νέιρα, Ουές, Διαμαντής παραμένουν νοκ άουτ, ενώ εκτός με θλάση τέθηκε και ο γκολκίπερ Σωτηρίου.

Από τον ΟΦΗ, ο Νίκος Νιόπλιας δεν συμπεριέλαβε στην αποστολή και τον Τσιλιανίδη καθώς η επιστροφή του στη δράση απαιτεί ειδική διαχείριση, ενώ υπολογίζεται ο Βούρος.

Η αποστολή των Κρητικών είναι η εξής: Επασί, Βάτερμαν, Σηφάκης, Πασαλίδης, Μαρινάκης, Μεγιάδο, Τοράλ, Μπαλογιάννης, Ναμπί, Στάικος, Ντε Γκουζμάν, Καγιέγος, Καστάνιος, Καμάου, Γρίβας, Γιαννούλης, Κοροβέσης, Γιάννου, Σελίμοβιτς, Φαν Ντούινεν, Λάμπρου, Βούρος.

Διαιτητής θα είναι ο Αναστάσιος Παπαπέτρου (Αθηνών), με βοηθούς τους Άγγελο Κολιάκο (Αθηνών) Δημήτρη Βεργέτη (Αργολίδας), 4ος ο Πέτρος Τσαγκαράκης (Χανίων).

Στο VAR o Αριστομένης Κουτσιαύτης (Άρτας), με AVAR τον Κωνσταντίνο Ψαρρή (Ζακύνθου) και παρατηρητής διαιτησίας ο Νικόλαος Αγαδάκος (Πειραιά).

To Top