ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Δίψα ομάδας και κόσμου για την πρώτη νίκη σε ντέρμπι! (PRESSARIS LIVE, 19:00)

Η ομάδα αποφασισμένη, ο κόσμος παθιασμένος! Ο Άρης υποδέχεται σήμερα (PRESSARIS, 19:00, EΡT1) την ΑΕΚ στο κατάμεστο “Κλεάνθης Βικελίδης” για την 23η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ, με μοναδικό στόχο την πρώτη φετινή νίκη σε ντέρμπι! 

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Η ώρα για την πρώτη μεγάλη νίκη στο φετινό πρωτάθλημα έφτασε για τον Άρη, που θέλει πάση θυσία το “τρίποντο” απέναντι στην ΑΕΚ, προκειμένου να διατηρήσει (ή και να αυξήσει) την διαφορά από τους διώκτες του και παράλληλα να μείνει κοντά στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα!

Οι “κιτρινόμαυροι” θα βρουν απέναντί τους, την 3η (43 βαθμοί) του βαθμολογικού πίνακα ΑΕΚ, σε ένα ακόμα ντέρμπι, το δεύτερο σερί, μετά από αυτό στην Τούμπα, όπου άξιζαν την νίκη, αλλά πήραν μόνο τον έναν βαθμό.

Ο Σάββας Παντελίδης έχει και σήμερα αρκετές απουσίες, καθώς εκτός “μάχης” τέθηκαν ο Μανώλης Τζανακάκης (τιμωρημένος), ο ανέτοιμος Μάρτιν Τόνσο και ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης (ενοχλήσεις στο γόνατο). Αντίθετα, επέστρεψε μετά την μία αγωνιστική της τιμωρίας του, ο Μιτζέν Μπάσα. Στην διάθεση του προπονητή του, ο Ματέο Γκαρσία παρά τις ενοχλήσεις που τον ταλαιπώρησαν τις προηγούμενες μέρες.

Η αποστολή του Άρη για το κομβικό σημερινό ματς:

Κουέστα, Αναγνωστόπουλος, Ματέο Γκαρσία, Ντιγκινί, Βέλεθ, Γιουνές, Κόρχουτ, Μαρτίνες, Ματίγια, Μπάσα, Λάρσον, Ροζ, Δεληζήσης, Σιώπης, Φετφατζίδης, Βαλεριάνος, Ιντζόγλου, Σαββίδης.

Την αναμέτρηση του Άρη κόντρα στην αθηναϊκή ομάδα ορίστηκε να σφυρίξει ο Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος από την Ένωση Αρκαδίας. Βοηθοί του θα είναι οι Κωνσταντίνος Τριανταφύλλου (Αρκαδίας) και Γεώργιος Κρετσίμος (Δυτικής Αττικής), ενώ τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Κωνσταντίνος Πουλικίδης (Δράμας). Παρατηρητής ορίστηκε ο Ιωάννης Τοπούζης (Τρικάλων).

To Top