ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Δίωξη στον Άρη γιατί κατήγγειλε τη… ζούγκλα της Τούμπας, αλλά και στον ΠΑΟΚ για τα… φανταστικά γεγονότα!

Απίστευτα πράγματα! Ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας της ΕΠΟ άσκησε δίωξη στην ΠΑΕ Άρης επειδή κατήγγειλε τη… ζούγκλα της Τούμπας με τις κροτίδες, την είσοδο οπαδών στο γήπεδο, τις απειλές στον πάγκο του Άρη και άλλα πολλά… φανταστικά γεγονότα, όπως τα κατέγραψε η Αστυνομία στην έκθεσή της για το ντέρμπι.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με ειδικά στοιχήματα για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ σε κάθε αγώνα της Super League!

Ασκήθηκε δίωξη και στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ με την αιτιολογία και για τις δύο ΠΑΕ τις «δημόσιες δυσμενείς κρίσεις και δυσφήμιση ποδοσφαιρικών αρχών και οργάνων», ενώ προβλέπεται η επιβολή προστίμου από 10 έως 40 χιλιάδες ευρώ!

Βάσει του άρθρου 20Α 2α: “Χρηματική ποινή από δέκα χιλιάδες (10.000) Ευρώ έως σαράντα χιλιάδων (40.000) ευρώ, αν οι παραβάτες -φυσικό ή νομικό πρόσωπο-σχετίζονται με το επαγγελματικό ποδόσφαιρο και στις επιβαρυντικές περιπτώσεις έως πενήντα χιλιάδες (50.000) ευρώ και από πεντακόσια (500) ευρώ έως δυο χιλιάδες (2.000) ευρώ αν οι παραβάτες σχετίζονται με το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο”.

Η σχετική κλήση αναφέρει:

“Από τον Υπεύθυνο Άσκησης Δίωξης Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων ασκήθηκε Πειθαρχική Δίωξη εις βάρος των ομάδων ΠΑΕ Άρης και ΠΑΕ ΠΑΟΚ για πράξεις που προβλέπονται και τιμωρούνται από τις διατάξεις των άρθρων 20Α παρ.1, 2α και 3,4, 25 παρ. 1 Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ”.

προβλέπονται και τιμωρούνται από τις διατάξεις των άρθρων 20Α παρ.1, 2α και 3,4, 25 παρ. 1 Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ”.

To Top