ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Δαλκίδης: “Τεράστια η δυναμική του Άρη”

Ο Θόδωρος Δαλκίδης φιλοξενήθηκε στο Pre game της NOVA. Μίλησε για την δυναμική του Άρη και τα καλύτερα χρόνια που ελπίζει ότι έρχονται για τον σύλλογο
Αναλυτικά ο Δαλκίδης δήλωσε στο Pre game της NOVA:

“Η ομάδα συνεχίζει να γράφει την δική της ιστορία παρά τις δύσκολες στιγμές που περνάει. Ευελπιστούμε ότι έρχονται καλύτερα χρόνια γιατί η δυναμική του λαού είναι τεράστια και στηρίζει ακόμα και στα άσχημα.”

Για τον “τσαμπουκά” που βγάζει η ομάδα παρά τις ελλείψεις: “Ο Άρης είναι μεγάλη ομάδα και μη σας φαίνεται παράξενο αυτό που κάνει και ας παίζει με 11 παίκτες. Υπάρχει μεγάλη δυναμική στο σύλλογο. Ο πρωταθλητισμός που πρέπει να γίνεται στον Άρη θα πρέπει να δουλεύεται σε καθημερινή βάση και οι ποδοσφαιριστές αισθάνονται τη πίεση. Η ομάδα έχει τη τύχη να διαθέτει παίκτες με ποιότητα και δεν είναι τυχαία τα αποτελέσματα στα μεγάλα παιχνίδια.”

Για τη φετινή σεζόν του , το σημερινό ματς και το κίνητρο: “Το κίνητρο για έναν ποδοσφαιριστή είναι που αγωνίζεται στον Άρη. Δεν είναι μόνο ένα συγκεκριμένο παιχνίδι. Είναι η καθημερινότητα του οργανισμού, του κόσμου που περιμένει στην τηλεόραση να δει τα παιδιά να αγωνίζονται με τη φανέλα του Αρη. Αυτό είναι το κίνητρο για τους ποδοσφαιριστές της ομάδας. Πρέπει να δώσουμε συγχαρητήρια σε όλους, διοίκηση, παίκτες, κόσμο, γιατί η ομάδα πέρασε δύσκολα χρόνια και σήμερα διεκδικεί τίτλους, βγαίνει στην Ευρώπη. Η δυναμική που έχει ο Αρης, στόχος πρέπει να είναι το πρωτάθλημα και νομίζω αυτό το γνωρίζουν πολύ καλά στην διοίκηση.”

To Top