Δανεικοί: Βασικοί Άντεμ, Τσαγκαλίδης, έπαιξαν ως αλλαγή Ντάτκοβιτς, Χατζηπιρπιρίδης (videos)

Μοιρασμένη ήταν η δράση για τους δανεικούς παίκτες του Άρη το Σαββατοκύριακο με δύο εξ αυτών να παίζουν βασικοί.

Στην Football League o Παναγιώτης Τσαγκαλίδης, έπαιξε όλο το 90λεπτό, ενώ στο 7’ δέχθηκε κίτρινη κάρτα, με τον Ολυμπιακό Βόλου να χάνει εντός έδρας από τον Πανσερραϊκό (0-1). Ο έτερος δανεικός του Άρη στο συγκεκριμένο πρωτάθλημα, Παναγιώτης Σενγκέργκης, δεν αγωνίστηκε στην ήττα της Τρίγλιας (2-0) στην Κατερίνη από τον Πιερικό.

Βασικός για πρώτη φορά φέτος ήταν και ο Άλι Άντεμ στην εκτός έδρας νίκη της Σκούπι (0-1) επί της Μπόρετς. Ο 21χρονος Σκοπιανός μέσος έπαιξε μάλιστα για πρώτη φορά μετά από έναν μήνα και συγκεκριμένα στις 14 Μαρτίου.

Στην Ισπανία και στη LaLiga2 ο Τόνι Ντάτκοβιτς μετά από απουσία δύο αγώνων λόγω τραυματισμού επέστρεψε στην αγωνιστική δράση. Ο Κροάτης αμυντικός της Καρταχένα πέρασε στο ματς κόντρα στην Τενερίφη (0-0) ως αλλαγή στο 58ο λεπτό στη θέση του αριστερού στόπερ. Όσον αφορά τον Κρίστιαν Λόπεθ, χάνει τη σεζόν λόγω σοβαρού τραυματισμού στο γόνατο, με τους συμπαίκτες του να του εύχονται δύναμη και γρήγορη ανάρρωση πριν την έναρξη του αγώνα με μήνυμα στις μπλούζες τους.

Τέλος, ο Κώστας Χατζηπιρπιρίδης πέρασε στο παιχνίδι του ΟΦ Ιεράπετρας με την Ξάνθη (1-2)στο 54’, επιστρέφοντας ξανά σε αγωνιστική δράση μετά από απουσία του σε αρκετά ματς.

To Top