Δανεικός στη Λάρισα ο Παπαδάκης από τον Παναθηναϊκό

Ο Κωνσταντίνος Παπαδάκης θα φοράει τη φανέλα της Λάρισας τη νέα σεζόν, η συμφωνία των δύο πλευρών ολοκληρώθηκε και ο νεαρός γκαρντ θα αποτελέσει ένα από τα «όπλα» του Λίνου Γαβριήλ.

Η κινητικότητα στη Λάρισα είναι έντονη τις τελευταίες μέρες. Η ομάδα της Θεσσαλίας έχει πατήσει… γκάζι όσον αφορά τη στελέχωση του ρόστερ, καθώς ο Λίνος Γαβριήλ θέλει να παρουσιάσει ένα σύνολο ανταγωνιστικό και «γεμάτο».

Ο Τζέρι Σμιθ είναι το πρώτο… χτύπημα των Θεσσαλών για τη νέα σεζόν, καθώς η συμφωνία έχει «κλειδώσει» για τη νέα σεζόν και απομένει μόνο το τυπικό σκέλος για να επισημοποιηθεί το deal των δύο πλευρών.

Την ίδια στιγμή ένας ακόμα γκαρντ θα φοράει τη φανέλα της Λάρισας Bread Factory τη νέα σεζόν. Η συμφωνία για τον δανεισμό του Κώστα Παπαδάκη στην ομάδα έχει ολοκληρωθεί, με τον νεαρό άσο να αποτελεί ένα από τα «όπλα» της ομάδας στην επίθεση.

Ο Γαβριήλ ήθελε έναν παίκτη με καλό περιφερειακό σουτ, που θα ενισχύει παράλληλα και τον ελληνικό κορμό του ρόστερ και η περίπτωση του γκαρντ του «τριφυλλιού ξεχώρισε από τις πρώτες μέρες.

To Top