Δανεικός στο Περιστέρι ο Χαραλαμπόπουλος! Ανακοίνωσε Καλογιαννίδη το Ρέθυμνο

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος θα αγωνιστεί ξανά δανεικός την επόμενη σεζόν στην Basket League, αυτή τη φορά στο Περιστέρι.

Το περίμενες 4 χρόνια! Ήρθε η στιγμή να απολαύσεις το Παγκόσμιο Κύπελλο στο Stoiximan.gr! Αμέτρητα Στοιχήματα και πλούσιο παιχνίδι κάθε μέρα! 

Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος ολοκλήρωσε τη φετινή σεζόν στον ΠΑΟΚ, όπου και ήταν με την μορφή δανεισμού από τον Παναθηναϊκό.

Ο 21χρονος φόργουορντ υπέγραψε νέο – μειωμένο σε διάρκεια – συμβόλαιο (μέχρι το 2021) με την αθηναϊκή ομάδα το προηγούμενο καλοκαίρι και στην συνέχεια ανηφόρισε για τη Θεσσαλονίκη, όπου και αγωνίστηκε υπό τις οδηγίες του Ηλία Παπαθεοδώρου, με τον οποίο ήταν μαζί στις «μικρές» Εθνικές.

Ο νεαρός παίκτης θα συνεχίσει μακριά από το ΟΑΚΑ και την επόμενη χρονιά, καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr, θα επιστρέψει στην Αθήνα, για λογαριασμό του Περιστερίου. Ο Χαραλαμπόπουλος θα βάλει την φανέλα της ομάδας των Δυτικών Προαστίων πάλι με την μορφή δανεισμού.

* Το Ρέθυμνο ανακοίνωσε την απόκτηση του Φίλιππου Καλογιαννίδη. Ενός 24χρονου γκαρντ, που την τελευταία τριετία έπαιξε στα Τρίκαλα και προορίζεται για να δώσει βάθος στον πάγκο της κρητικής ομάδας.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ αναφέρει τα εξής:

«Η ΚΑΕ Ρέθυμνο Cretan Kings ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον καλαθοσφαιριστή Φίλιππο Καλογιαννίδη. Ο 24χρονος γκαρντ, ύψους 1.93μ. θα ενισχύσει την ομάδα μας την ερχόμενη σεζόν και τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια μας.

To Top