Δασυγένης: “Στηρίζω και εγώ στην Β’ Εθνική, είναι τρέλα ο υποβιβασμός στη Γ΄”

Ο πρώην πρόεδρος του Άρη, Δημοσθένης Δασυγένης μίλησε για τις εξελίξεις στην κιτρινόμαυρη ομάδα. 

Αναλυτικά όσα είπε στον “Αρένα”:

«Αυτά που συμβαίνουν στον Άρη σήμερα, είναι τραγικά πράγματα, δεν ξέρω τι να πω αλλά είμαι πάρα πολύ στεναχωρημένος. Δεν έχω βγει στο ραδιόφωνο εδώ και 25 χρόνια, και βγαίνω πρώτη φορά για να πω την γνώμη μου για τον Άρη

Αυτή που υποστηρίζουν ότι η ομάδα πρέπει να πάει στην Γ ‘Εθνική, είναι τρέλα. Δεν είναι δυνατόν ότι άνθρωποι που έριξαν τον Άρη δυο φορές, τώρα θέλουν να τον ρίξουν και στην τρίτη κατηγορία. Αυτά είναι τρελά πράγματα, δεν γίνεται ο Άρης να καταντήσει να γίνει  Μέγας Αλέξανδρος. Άμα πάμε στην Τρίτη κατηγορία πολύ δύσκολα θα καταφέρει να επανέλθει στις θέσεις που πρέπει να είναι».

Για τον κ. Σκόρδα που θέλει την διοίκηση: «Αυτοί οι άνθρωποι είναι η καταστροφή του Άρη. Αντί όλοι να προσπαθήσουν να βοηθήσουν , κάνουν ακριβώς το αντίθετο».

Για το ενδεχόμενο της Β’Εθνικής: «Αυτοί που θα αναλάβουνε την διοίκηση πρέπει να προσπαθήσουν πολύ. Θα είναι πιο εύκολο πάντως να ανέβει η ομάδα από την Β’ Εθνική παρά από την Γ’. Να ανέβεις σήμερα κατηγορία είναι πραγματικά δύσκολο».

Για τον κ.Στεφανίδη: «Ο άνθρωπος προσπαθεί τουλάχιστον, από την μεριά μου τον υποστηρίζω, θεωρώ δίκαιο να βγει. Αυτά που μου λέει τα θεωρώ σωστά. Και μπορώ να βοηθήσω και εγώ. Στην Β’ Εθνική θα προσπαθήσω να βοηθήσω και εγώ και όλοι πρέπει να κάνουμε την προσπάθεια μας».

To Top