“Δείξαμε ότι μπορούμε να νικήσουμε εντός κι εκτός έδρας τον ΠΑΟΚ, κίνητρο η τρίτη θέση”

Ο Γιώργος Τσιάρας, μίλησε για τη σειρά των αγώνων με τον ΠΑΟΚ, για την επιστροφή του στον Άρη και τα παιχνίδια με τον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στο “Yellow Radio 92,8”:

Για την επιστροφή στη Θεσσαλονίκη και τον Άρη: “Ο Άρης είναι το σπίτι μου. Ο Άρης είναι οικογένεια μου. Αισθάνομαι πολύ ωραιά όταν παίζω σε αυτό το γήπεδο και γι αυτό το κόσμο”.

Για την προσαρμογή του στην ομάδα: “Ήξερα ότι δεν θα είναι εύκολο το έργο μου, γιατί μπηκά στα play offs και όχι από την αρχή. Αλλά και οι παίκτες και ο προπονητής αλλά και γενικά η λειτουργειά της ομάδας με βοηθήσανε πάρα πολύ και κάθε μέρα γίνομαι και καλύτερος”.

Για το τέταρτο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό: “Από την αρχή περιμέναμε την αντίδραση του Ολυμπιακού. Ξέραμε πως δεν θα είναι κακός ο Ολυμπιακός όσο στο προηγούμενο παιχνίδι και με τη συμμετοχή του Σπανούλη περιμέναμε μια άλλη ομάδα, όπως και έγινε. Όταν παίζει ο Σπανούλης οι συμπαίκτες του γίνονται καλύτεροι”.

Αν μπορούσε να πάρει κάτι παραπάνω ο Άρης από τον Ολυμπιακό: “Θεωρώ πως ότι ήταν να κάνουμε το κάναμε. Θέλαμε να δείξουμε πως είμαστε ανταγωνιστικοί απέναντι σε μια μεγάλη ομάδα και το πετύχαμε στα ματς της Θεσσαλονίκης”.

Για τα ματς με τον ΠΑΟΚ: “Θεωρώ πως αυτά τα παιχνίδια είναι ματς που θέλει κάθε αθλητής. Φυσικά κίνητρο είναι η τρίτη θέση. Η ομάδα έδειξε πως μπορεί να κερδίσει τον ΠΑΟΚ και εντός και εκτός έδρας. Δεν συγκρίνουμε τα παιχνίδια μέσα στο πρωτάθλημα, είναι τελείως διαφορετικά στα play offs. Σαφώς όμως, οι τότε νίκες των παιδιών ήταν πολύ σημαντικές”.

Για τον κ. Λάσκαρη: “Η έλευση του κ.Λάσκαρη είναι πολύ σημαντική και για μας τους παίκτες αλλά και για το κόσμο της ομάδας. Όλοι πρέπει να χαίρονται που αυτός ο άνθρωπος θα βάλει τα λεφτά του στην ομάδα. Είναι σημαντικό η ομάδα να έχει έναν ισχυρό άνθρωπο από πίσω. Βέβαια, αυτό οφείλεται και στη διοίκηση του Άρη που έκανε αυτά τα χρόνια πολύ καλή δουλειά και γι αυτό θεωρώ πως ήρθε και ο επενδυτής”.

Για τον κόσμο: “Μας πονάει αν παίξουμε χωρίς κόσμο σε αυτά τα παιχνίδια. Η παρουσία του κόσμου αλλάζει την εικόνα της ομάδας. Αλλά ελπίζουμε πως θα περάσει η έφεση και θα παίξουμε με κόσμο κόντρα στον ΠΑΟΚ”.

To Top