Δείπνο οικογενειακής ενότητας (photostory)

Οι ποδοσφαιριστές του Άρη έστειλαν το μήνυμα ενότητας την περασμένη Παρασκευή. Αυτή τη φορά ήταν η… σειρά της διοίκησης να στείλει το δικό της μήνυμα για ενότητα και μια νέα αρχή στο δείπνο που παρέθεσε προς την ομάδα.

Η αγωνιστική κρίση και η ένταση που προκάλεσε αυτή έδωσε το ερέθισμα στους ποδοσφαιριστές να διοργανώσουν γεύμα στο σπίτι του Νέρι Καστίγιο, προκειμένου να διαλυθούν τα όποια σύννεφα έφερε η ήττα από τον Ατρόμητο. Αυτά την Παρασκευή.

Σήμερα Πέμπτη, ποδοσφαιριστές, τεχνικό τιμ και διοικούντες είχαν την ευκαιρία να χαλαρώσουν και να συζητήσουν σαν μία οικογένεια τα θέματα της ομάδας στο δείπνο που παρέθεσε το διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ. Το… «γήπεδό» τους αυτή τη φορά ήταν η κοσμική ταβέρνα ΟΙΝΟΥΣΣΕΣ στην περιοχή του Ποσειδωνίου.

Κοινός παρονομαστής η διάθεση όλων να τραβήξουν μια γραμμή και να κάνουν μια νέα αρχή, την αρχή της… αντεπίθεσής τους, προκειμένου να επιστρέψουν τα χαμόγελα στον κόσμο της ομάδας.
Το δείπνο εξελίσσεται σε καλό κλίμα και τα πλατιά χαμόγελα στα πρόσωπα όλων αποτελούν απόδειξη ότι η ομάδα είναι έτοιμη και αποφασισμένη να δώσει τις δικές της απαντήσεις στο γήπεδο.

Την ίδια ώρα η ΠΑΕ Άρης σε ανακοίνωσή της: «Ευχαριστεί όλο το προσωπικό του εστιατορίου και ιδιαίτερα τον ιδιοκτήτη και γνωστό Αρειανό Γιώργο Παπαδημητρίου για την άψογη εξυπηρέτηση και τις συνθήκες της εκδήλωσης που διαμορφώθηκαν με πολύ μεράκι και φυσικά την εξαίρετη κουζίνα».

Φωτογραφίες από το δείπνο της ομάδας:

{gallery}karaoglanidis/aris_deipno{/gallery}

To Top