ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Δείτε ζωντανά σε live streaming την κλήρωση του κυπέλλου Ελλάδας

Ο Άρης μπαίνει σήμερα στην κλήρωση του Κυπέλλου Ελλάδας και θα μάθει αντιπάλους μέχρι και τον τελικό του θεσμού.

Η κιτρινόμαυρη ομάδα, μαζί με τους Παναθηναϊκό, ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό θα μπουν στην κληρωτίδα σήμερα στις 13:00, καθώς σε αίθουσα Αθηναϊκού ξενοδοχείου θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση που θα αποκαλύψει το «μονοπάτι» μέχρι και τον τελικό της διοργάνωσης.

Οι 16 ομάδες που συμμετέχουν στην κλήρωση: Άρης, Παναθηναϊκός, Ολυμπιακός, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Βόλος, Ατρόμητος, Λεβαδειακός, Λαμία, Καλαμάτα, Καλλιθέα, Πανσερραϊκός, Κηφισιά, Απόλλων Παραλιμνίου, Απόλλωνας Πόντου, Άγιος Νικόλαος.

Παρακολουθήστε μέσω live streaming την κλήρωση της 6ης, 7ης και 8ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας 2022-23, καθώς και αυτήν για την γηπεδούχο ομάδα του μεγάλου τελικού της φετινής διοργάνωσης, από το ξενοδοχείο Athens Marriot.

Καλεσμένος της Ομοσπονδίας στην κλήρωση είναι ο πρωταθλητής Ευρώπης του 2004, Αντώνης Νικοπολίδης.

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Δείτε ζωντανά σε live streaming την κλήρωση του κυπέλλου! Ο Άρης μαθαίνει τον αντίπαλό του (video)

Ώρα κυπέλλου! Ο Άρης μαθαίνει σήμερα τον αντίπαλο του στα προημιτελικά της διοργάνωσης, έχοντας εξασφαλίσει πριν λίγες μέρες την πρόκρισης, αποκλείοντας με δυο νίκες τον ΟΦΗ.

Σήμερα λοιπόν στις 14:00 στο ξενοδοχείο «Athens Marriott» όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στο κύπελλο, μια και θα διενεργηθούν οι κληρώσεις για την προημιτελική και την ημιτελική φάση, καθώς και την τυπικά γηπεδούχο ομάδα του τελικού της διοργάνωσης.

Δείτε ζωντανά σε live streaming την κλήρωση του κυπέλλου!

Υπενθυμίζεται ότι στη φάση των «8» του Κυπέλλου Ελλάδας έχουν αποκτήσει δικαίωμα συμμετοχής εκτός από τον Άρη η ΑΕΚ, η Αναγέννηση Καρδίτσας, η Λαμία, ο Ολυμπιακός, ο Παναθηναϊκός, ο Παναιτωλικός και ο ΠΑΟΚ.

Στο πλαίσιο των μέτρων προστασίας της δημόσιας υγείας, οι ομάδες που έχουν προκριθεί στην προημιτελική φάση θα έχουν δικαίωμα μιας εκπροσώπησης στη διαδικασία της κλήρωσης, η οποία θα καλυφθεί σε live streaming.

Αξίζει να σημειωθεί ότι όπως ανακοίνωσε η ΕΠΟ: “Ο πρωταθλητής Ευρώπης με την Εθνική Ομάδα των Ανδρών το 2004 Κώστας Κατσουράνης θα διενεργήσει τις κληρώσεις για την προημιτελική και την ημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας, καθώς και για την τυπικά γηπεδούχο ομάδα του τελικού της διοργάνωσης.

To Top