Δείτε πού θα… κιτρινίσει το γήπεδο της Βέροιας (photo)

Ο Άρης θα έχει περισσότερους από 4.000 φίλους του στο πλευρό του στον πολύ κρίσιμο αγώνα της Δευτέρας με τη Βέροια στην πόλη της Ημαθίας. Αυτό αποφασίστηκε στην σύσκεψη που έγινε το πρωί. Τα εισιτήρια αυτά είναι στα χέρια των ανθρώπων του Άρη! Ο «κίτρινος πυρετός» ανεβαίνει κατακόρυφα!

Το μισό γήπεδο της Βέροιας θα ντυθεί στα κιτρινόμαυρα, αφού όπως ενημερώσαμε σε προηγούμενο ρεπορτάζ, στον Άρη θα δοθούν το ένα πέταλο (σ.σ. στη δυτική πλευρά) και η κερκίδα απέναντι από τα επίσημα. Πρόκειται για τις θύρες 5 και 6 του γηπέδου της Βέροιας. Υπολογίζεται πως οι φίλοι του Άρη θα είναι περισσότεροι από 4.000 και είναι σίγουρο πως θα μετατρέψουν το γήπεδο σε … «Κλεάνθης Βικελίδης».

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ΠΑΕ Άρης προπλήρωσε όλα τα εισιτήρια που συμφωνήθηκε να της δοθούν, ενώ η διοίκηση των γηπεδούχων όρισε τιμή του εισιτηρίου τα 10 ευρώ. Ήδη λίγο μετά τις 2 το μεσημέρι τα 4.000 εισιτήρια βρίσκονται στα χέρια των ανθρώπων του Άρη και θα υπάρξει εντός της ημέρας σχετική ανακοίνωση για τη διάθεσή τους.

Τον κιτρινόμαυρο σύλλογο εκπροσώπησε ο αντιπρόεδρος της ΚΜΑ Παναγιώτης Ζουμπουρίδης και ο υπεύθυνος ασφαλείας Παναγιώτης Κεφαλίδης.

Δείτε στη φωτογραφία (από το kerkidasports.gr) πού θα κιτρινίσει το γήπεδο της Βέροιας:

To Top